- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Léghűtés topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maelephant
senior tag
Szakbarbár, nexplo: azért, mert nektek új dolog a gyerekvállalás, nevelés és az (most) nem fér össze a játékkal, nem jelenti, hogy ettől "nőne fel" egy ember vagy hogy bánni kellene, hogy korábban játszott. Valójában lezárjátok a lelki regenerálódás, kikapcsolódás egy csatornáját a lehet, hogy túltolt szülői szerep érdekében, illetve most ezt adjátok elő neofita, új apa büszkeséggel és kognitív disszonancia redukcióként. Beszéljünk majd, ha jön a közösségbe járás kezdete, az iskola, a kamaszkor, esetleg kiderül, hogy a gyerek személyisége elüt a tiétektől, vagy majd a válás után.
-
User64476
őstag
Lehet ezt a kártyát Parseccel használni? Olyan mintha be teamviewereznék csak alacsony a késleltetés. Akkor lenne egy "render boxom" amire közvetlenül nincs monitor dugva, de elérem bármilyen eszközömről a háztartásban. Tudom, vérprofi meg versenyszerű játékra alkalmatlan lenne de kocajátékosnak nem felel meg?
-
nexplo
őstag
válasz
Szakbarbár #46 üzenetére
Köszönöm. Igen kedvesem épp számolgatta hogy eladom a gépem és kap belőle egy autót meg a babacuccok is kijönnek meg ki tudja mi minden
hát pici könny futott szemembe de fel kell nőni ez van
-
nubreed
veterán
Nekem az a bajom ezekkel a csak a bányászatra szánt kártyákkal, hogy ezek jelenléte és elérhetősége még nem garantálja automatikusan azt, hogy a gamer piacra szánt kártyák újra elérhetőek lesznek normális áron. A gesztus értékelendő a gyártók részéről de ez egy szélmalomharc.
-
M@cika
őstag
válasz
Szakbarbár #40 üzenetére
Látod, ezért kell a VGA-val bányászni. Amíg te a gyerekkel játszol, a kártya kibányássza az új cipőre valót. :-)
nexplo #35: Nem is kell 580-al mindent bányászni, elég az ethert. -
hokuszpk
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #33 üzenetére
tévedésből erretették a bányászvédelmet.
-
nexplo
őstag
válasz
Szakbarbár #40 üzenetére
Bizony, változnak a dolgok, rám is ez vár hamarosan...
-
-
Szakbarbár
aktív tag
E terv: Esetleg a játék helyett felszabadult időt tölthetné az ember a családjával is.
Ilyenkor azért örülök, hogy nekem a játékos korszakom véget ért jópár éve. Már nem érdekel mennyibe kerül a VGA, jobban izgat, hogy a gyerek már megint kinőtte a cipőt és újat kell venni -
nexplo
őstag
-
-
Na a lefoglalt kártyákat a Manli helyett az MSI dobja piacra?
-
nexplo
őstag
Az RX 580-al nem lehet mindent bányászni nem? Amennyiben jól tudom ezért nem keresi azt mindenki. Másik kérdés gondolom vissza lehet venni az órajelet a bányász karikban nem? Akkor talán a melegedés+fogyasztás is jobb lehet. Az mindenesetre valóban furcsa hogy nem teljesen bányára vannak optimalizálva az adatai alapján ezek a kártyák. Így ott vagyunk ahol eddig, kb senki sem fogja venni
-
-
Asycid
tag
Azért ez a 26MH/s 120W-on elég karcsú, ha azt veszem, hogy egy 4-5 éves Sapphire RX580-nal 33,7MH/s-t lehet stabilan tolni 90W-on.
Persze ez utóbbit és sok másik kártyát szinte nem is kapni. -
Tomassy00
senior tag
Játékosokat senki nem akarja letámadni ?
-
Krugszvele
senior tag
Én már 2017-ben is ezt mondtam a panaszkodónak: vegye meg a vga-t háromszoros áron, aztán amíg nem játszik, bányásszon vele.. Rémisztően hamar visszajönne a plusz, amit ráköltött, utánna bánná, ha játékra használná
-
nexplo
őstag
válasz
RetepNyaraB #22 üzenetére
Ide több páleszre lesz szükséged
Sajnos ez a vga válság sokáig fog tartani ezért hosszú időn keresztül kell a gyógyító nedűt magadhoz venned. Én is ezt teszem, egész bejött. Ez akkor is jó ha asszony épp az idegeimen táncol. Kis mértékben gyógyszer, nagy mennyiségben orvosság! ÁMEN
-
Joshi
titán
-
Joshi
titán
válasz
antikomcsi #4 üzenetére
Én inkább azt nézném meg, hogy egy ilyen kártyát mennyivel olcsóbban lehet adni, ha nincsenek a játékos csatlakozók rajta. Na nem azért, mert ez nem egy mérhető költségcsökkentés lenne, mert egyértelműen az. De azt azért tudjuk, hogy a kiöregedett bányász kártyákat azért el lehet adni játékosoknak. Na ezt a kártyát biztosan nem. És akkor ez a bányászok körében sem lesz népszerű. Persze ez átlagban.
-
Televan74
nagyúr
Hátha....,de nem!
,,A" terv : Nincs kártya!
,,B" terv: Konzolt se kapni!
Titkos ,,C" terv: Covid miatt nyaralás sincs! -
korcsi
veterán
Jönnek már lassan az Asic-ek ethash-re, elég jó paraméterekkel, talán ez majd segít.
Bár mai napon az 5700 csinált 13$-t, ezzel azért nehéz versenyezni.
-
akviktor
csendes tag
nEm raKuNk rÁ kiMeNEtet És A bÁnYásZok MAjd eZt veSziK...
Inkább azért nincs rajta kimenet, hogy a használt piacon kevesebb landoljon ha vége a bányász láznak és ne essen akkorát a gyártók profitja.
Plusz így legitimálták, hogy az előző generációs kártyákat átnevezve eladhassák.
Pont, hogy a gamereknek is jobb lenne, ha nem lennének ilyen kártyák, mert használtan akkor olcsóbb lesz fél-egy év múlva egyet beszerezni.
Ezek a kimenet nélküli szarok viszont a szeméttelepen végzik, ha már nem lehet velük bányászni. -
nexplo
őstag
válasz
gordonfreemN #9 üzenetére
Állítom a bányaláz éveket vesz ki emberek életéből
Szó szerint is aki nem jut kártyához hogy tudjon játszani-gépet fejleszteni stb stb
-
gordonfreemN
addikt
válasz
RetepNyaraB #7 üzenetére
-
nexplo
őstag
válasz
RetepNyaraB #7 üzenetére
Úgy érzem egy kis rejtett feszültség bújt meg benned.
-
RetepNyaraB
veterán
Rohadna rá az MSI-re is a profit. A bányászokkal együtt...
-
nexplo
őstag
Semmi gond nem lenne ezzel a kártyával ha "minden sarki boltban lenne polcon". Addig pedig marad az álom mindenkinek sajnos
-
fornettisuti
veterán
válasz
antikomcsi #4 üzenetére
Az durva bevétel kieséssel járna.
-
Én kicsit fordítva ülök a lovon úgy látszik.
Mert nem olyan kártyákat csinálnék, amit csak bányászok tudnak használni, hanem olyat, amit csak bányászok nem tudnak. Ha adnának ki ilyen kártyákat úgy, hogy közben a játékos piac telítve van, nem érdekelne. De ettől nem lesz több kártya, sőt egy ilyennel csak egyel kevesebb lesz.
-
LGG555
aktív tag
válasz
Krugszvele #1 üzenetére
Alakul ez, a végén 100k -ért adom el az R9-270 -es vésztartaléknak szánt kártyámat.
-
Krugszvele
senior tag
200 dollár körül érdekes lehet, de ebből is lesz 400, mire majd kapható lesz. az meg itthon már 170-185 ezer ft... És már a HDD-k is elfogytak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A sárkányosok rögtön két, bányászatra optimalizált kártyával próbálják letámadni a piacot.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest