- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bass
addikt
válasz
Stauffenberg #19 üzenetére
Nekem lh43 590v-m van és marha lassú sajnos ebben egyet kell hogy értsek. Elég vacak egy rendszer és ezt a hw gyengeségére fogni szánalom,optimalizálni kellene. Alapvetöen az LG jó dolgokat talál ki de sokszor megbukik(G4,LG hifi stb)az elbaltázott kivitelezésen.Az LG nálam lehúzta a rolót.Többet soha
-
TA68
őstag
válasz
Nem ismerem a hátterét, hogy mi eszi meg a processzor teljesítményét, csak a tényeket írtam le.
"Az appokat listázó alsó sáv mondjuk teljesen rendben van. Ezért is fura, mert az agyon van animálva, még preview képeket is bead, de azok pörögnek ahogy kell, de ha a beállítások menüben kotorászok ott brutál lassú tud lenni."
Ez azért lehet, mert a grafikai dolgok inkább a GPU-t terhelik. -
macskea
őstag
válasz
Nekünk a szintén WebOS 2.0-lal startolt 43lf632v van, egyrészről nagyon pozitív, hogy rendszeresen vannak frissítések, holott a vásárláskor azt hittem, sosem lesznek, másrészről az általad is jelzett hibák tényleg ott vannak, és valahogy nem akarnak kikopni. Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy az app drawer gördülékenysége épp hogy az agyonanimáltságnak köszönhető. Amíg nézed a kis átvehető animációt, a háttérben van idő kiszámítani a bármit.
Az app kínálatra meg annyit, hogy semmilyen fejlődést nem mutat, sőt. Volt pár dolog, amire a vásárlás pillanatban voltak ígéretek, és azóta csend. A Videa meg hamarosan megszünteti a WebOS támogatását. Eddig is egy határ sz@r volt az az app, lassú, de elképzelhetetlen módon, de olyan tartalmak visszakeresésére, ami annyira magyar, hogy a Youtubeon nagy valószínűséggel nincs fenn, jó volt. Nagyon fáj, hogy egy pár éves okostévé mellé venni kell majd egy TV mégokosabbítót, mert lassan a használhatatlanságig avul. Félek pedig, hogy egy száz dolláros kínai doboz nem fogja azt az ergonómiai szintet hozni, mint maga a tv, illetve nem lesz hozzá olyan jó telefonos app, hogy a távirányítóról lassan azt se tudom hol van.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest