Hirdetés

Az LG webOS 3.5 smart platform újdonságai

Megnéztük és levideóztuk, hogy milyen új funkciókat, szolgáltatásokat kínál a rendszer legfrissebb verziója.

Hirdetés

LG webOS 3.5 okostévérendszer

Még sosem csináltunk a Prohardveren videósorozatot, de most ennek is eljött az ideje. Rövid kisfilmekben fogunk bemutatni az LG idei tévés újdonságai közül néhány fontos elemet. Egészen pontosan a webOS 3.5 smart platform újdonságait, a nanocellás technológiát, illetve a tapéta vastagságú W7 Wallpaper OLED televíziót.

Sok más piaci szereplővel ellentétben az LG évekkel ezelőtt saját okostévérendszer kifejlesztése mellett döntött, így született meg a webOS, amelyről többször is írtunk. A vállalat évről évre csiszolgatja ezt a platformot, ennek megfelelően 2017-ben is új verzióval álltak elő. Ebben a videóban most ezt, a webOS 3.5-öt vizsgáljuk meg közelebbről, és kitérünk értelemszerűen az új funkciókra is. Ilyenekből pedig jó néhány akad, ráadásul többségük kifejezetten életképes, tehát úgy tűnik, hogy volt értelme belerakni az időt és az energiát a fejlesztésekbe.

A videó elkészítéséhez az LG 55SJ850V típusjelzésű, azaz 55 hüvelykes, SJ850 családba tartozó modellt használtuk. Ez egyébként egy Super UHD, azaz 4K felbontású, HDR támogatású LED LCD televízió, a telefonos funkciók bemutatásához pedig egy új LG G6-ot vetettünk be.

elefant

Az LG 55SJ850V tévét, illetve az LG G6 okostelefont az LG magyarországi képviselete bocsátotta rendelkezésünkre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés