- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Projektor topic
- Intel találgatós topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Lemértem a Comapq gép házát, és bőven elférne benne.
De átalakítani lehethogy tényleg túl nagy munka lenne.
Meg az is hátrány azért, hogy akkor ezt a P4-es gépet nem lehetne tovább használni.
A 17*17cm-es alaplap az nagyon kicsi, kisebb mint amire elöször gondoltam !
Tudsz mutatni pár házat, ami a lehető legkissebb ilyen alaplaphoz, valami kicsi táppal (akár külső táp + PicoPSU), 2,5" és SlimDVD helyel ?
Főleg az lenne a lényeg, hogy a mélysége legyen minnél kevesebb, és inkább kicsit szélesebb.
Bár ilyen méretnél még talán mindegy lenne, de nagyobb HTPC házaknál is sajnos ezt látom, hogy baromi hosszúak a házak hátrafelé, és közben meg keskenyek, pedig szerintem pont fordítva férne el sokkal jobban a mai vékony LCD TV-k alá.Hát én amit eddig láttam ION-os lapot, az egymagos Atommal is drágább volt, mint ez az Asus.
Viszont a kétmagos atom GMA950-el 19-ért az is elég jó ár (nekem erre nem lenne jó az igaz).Azt se téveszd szem elől, hogy az eddig megjelent IGP-k leginkább a szabványos kódolású filmekkel boldogulnak. Márpedig az innen-onnan letöltött HD rip-ekre ez nem jellemző.
Ebben sajnos igazad van...
Pontosan ezért gondolkoznék inkább az AM2-es konfigon.hogy az eddig megjelent IGP-k
Szerintem ez teljesen a jövőben sem fog megváltozni, mert hiába tud többet a GPU, a kódolás megint egy lépéssel előrébb fog járni.
Meg sokak szerint a szabványok azért valók hogy ne tartsuk be őket...
Mondjuk ilyenkor jó, ha valami normális csapat "relase"-ét töltöd le, de már itt is találkoztam olyannal, amivel nem ment a GPU dekódolás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- SAMSUNG / SkHynix 16GB DDR5 Notebook RAM
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- ASRock H61M-VS LGA 1155 alaplap
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest