Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• atesss

addikt

válasz HookR #93 üzenetére

Lemértem a Comapq gép házát, és bőven elférne benne.
    De átalakítani lehethogy tényleg túl nagy munka lenne.
    Meg az is hátrány azért, hogy akkor ezt a P4-es gépet nem lehetne tovább használni.
    A 17*17cm-es alaplap az nagyon kicsi, kisebb mint amire elöször gondoltam !
    Tudsz mutatni pár házat, ami a lehető legkissebb ilyen alaplaphoz, valami kicsi táppal (akár külső táp + PicoPSU), 2,5" és SlimDVD helyel ?
    Főleg az lenne a lényeg, hogy a mélysége legyen minnél kevesebb, és inkább kicsit szélesebb.
    Bár ilyen méretnél még talán mindegy lenne, de nagyobb HTPC házaknál is sajnos ezt látom, hogy baromi hosszúak a házak hátrafelé, és közben meg keskenyek, pedig szerintem pont fordítva férne el sokkal jobban a mai vékony LCD TV-k alá.

Hát én amit eddig láttam ION-os lapot, az egymagos Atommal is drágább volt, mint ez az Asus.
    Viszont a kétmagos atom GMA950-el 19-ért az is elég jó ár (nekem erre nem lenne jó az igaz).

Azt se téveszd szem elől, hogy az eddig megjelent IGP-k leginkább a szabványos kódolású filmekkel boldogulnak. Márpedig az innen-onnan letöltött HD rip-ekre ez nem jellemző.
    Ebben sajnos igazad van...
    Pontosan ezért gondolkoznék inkább az AM2-es konfigon.

hogy az eddig megjelent IGP-k
    Szerintem ez teljesen a jövőben sem fog megváltozni, mert hiába tud többet a GPU, a kódolás megint egy lépéssel előrébb fog járni.
    Meg sokak szerint a szabványok azért valók hogy ne tartsuk be őket...
    Mondjuk ilyenkor jó, ha valami normális csapat "relase"-ét töltöd le, de már itt is találkoztam olyannal, amivel nem ment a GPU dekódolás.

Új hozzászólás Aktív témák