Új hozzászólás Aktív témák
-
zsorroka
csendes tag
Ennyire nem vagyok hülye a beépített IGPre gondoltam, hogy az támogatja majd (csak annyira vagyok dilis hogy azt nem írtam le így) .
Akkor kicsit másként van egy asztali gép a jövőben amiben egy vadiuj Intel CPU van ami támogatja ezt a cuccot. Akkor ha egy játékot futtatok ami támogatja a dedikált kártya és az IGP összefogását akkor ki lehet ezt majd hasznalni?
De persze szerintem lassan úgyis minden monitorba olyan vezérlő kerül ami ezt alapból tudja, ezért a "videokártya" gyártóknak is érdeke lesz ennek támogatása még az Nvidianak is, csak a kommunikáció lesz kérdés, hogy hogyan adják be a monitorgyártóknak, és az elborult rajongóknak hogy hiába vettek/készítettek drágább monitort az olcsóbb is tudja mindezt, vagy ha kimaradnak a támogatásból akkor azt mivel indokolják.
De majd meglátjuk addig is nasi bekészít, hogy ha itt az idő nehogy lemaradtunk a moziról
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Videós, mozgóképes topik
- Eredeti játékok OFF topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Borderlands 4
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- Dobozos Asus GeForce GTX 1080 8 GB -os VGA kártya AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő