Új hozzászólás Aktív témák
-
zsorroka
csendes tag
Ennyire nem vagyok hülye a beépített IGPre gondoltam, hogy az támogatja majd (csak annyira vagyok dilis hogy azt nem írtam le így) .
Akkor kicsit másként van egy asztali gép a jövőben amiben egy vadiuj Intel CPU van ami támogatja ezt a cuccot. Akkor ha egy játékot futtatok ami támogatja a dedikált kártya és az IGP összefogását akkor ki lehet ezt majd hasznalni?
De persze szerintem lassan úgyis minden monitorba olyan vezérlő kerül ami ezt alapból tudja, ezért a "videokártya" gyártóknak is érdeke lesz ennek támogatása még az Nvidianak is, csak a kommunikáció lesz kérdés, hogy hogyan adják be a monitorgyártóknak, és az elborult rajongóknak hogy hiába vettek/készítettek drágább monitort az olcsóbb is tudja mindezt, vagy ha kimaradnak a támogatásból akkor azt mivel indokolják.
De majd meglátjuk addig is nasi bekészít, hogy ha itt az idő nehogy lemaradtunk a moziról
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Androidos tablet topic
- ZIDOO médialejátszók
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Subaru topik
- Házimozi haladó szinten
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- További aktív témák...
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest