- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Riasztó topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsorroka
csendes tag
Ennyire nem vagyok hülye a beépített IGPre gondoltam, hogy az támogatja majd (csak annyira vagyok dilis hogy azt nem írtam le így) .
Akkor kicsit másként van egy asztali gép a jövőben amiben egy vadiuj Intel CPU van ami támogatja ezt a cuccot. Akkor ha egy játékot futtatok ami támogatja a dedikált kártya és az IGP összefogását akkor ki lehet ezt majd hasznalni?
De persze szerintem lassan úgyis minden monitorba olyan vezérlő kerül ami ezt alapból tudja, ezért a "videokártya" gyártóknak is érdeke lesz ennek támogatása még az Nvidianak is, csak a kommunikáció lesz kérdés, hogy hogyan adják be a monitorgyártóknak, és az elborult rajongóknak hogy hiába vettek/készítettek drágább monitort az olcsóbb is tudja mindezt, vagy ha kimaradnak a támogatásból akkor azt mivel indokolják.
De majd meglátjuk addig is nasi bekészít, hogy ha itt az idő nehogy lemaradtunk a moziról
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Riasztó topik
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bundle topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Linux kezdőknek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest