- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Androidos fejegységek
- Apple asztali gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsorroka
csendes tag
Ennyire nem vagyok hülye a beépített IGPre gondoltam, hogy az támogatja majd (csak annyira vagyok dilis hogy azt nem írtam le így) .
Akkor kicsit másként van egy asztali gép a jövőben amiben egy vadiuj Intel CPU van ami támogatja ezt a cuccot. Akkor ha egy játékot futtatok ami támogatja a dedikált kártya és az IGP összefogását akkor ki lehet ezt majd hasznalni?
De persze szerintem lassan úgyis minden monitorba olyan vezérlő kerül ami ezt alapból tudja, ezért a "videokártya" gyártóknak is érdeke lesz ennek támogatása még az Nvidianak is, csak a kommunikáció lesz kérdés, hogy hogyan adják be a monitorgyártóknak, és az elborult rajongóknak hogy hiába vettek/készítettek drágább monitort az olcsóbb is tudja mindezt, vagy ha kimaradnak a támogatásból akkor azt mivel indokolják.
De majd meglátjuk addig is nasi bekészít, hogy ha itt az idő nehogy lemaradtunk a moziról -
zsorroka
csendes tag
Nem érték hozzá ezért csak kérdezném dx12 alatt ha van egy dedikált kártya és a prociban is van és bekapcsolom hogy a kettő együtt működjön, akkor előfordulhat az, hogy a proci tudja a freesyncet és ezt ki is lehet használni? Csak mert akkor nem lenne hülyeség az Intel lépése, hogy támogassa . Az Nvidia meg addig hátrányba lesz amíg a támogatás beépítése pénzbe kerül a gyártónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest