Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog

válasz bimbiri #142 üzenetére

"A kerettanterven célkitűzések vannak. Ezért nem kell évente újraírni. Az ott megfogalmazott célok jók, de tartalommal megtölteni a helyi tantervben szokták"
    Akkor meg miért hivatlkoztál " a tantervre"?
    Ha hülyeséget írsz bele, az akkor a te bajod :D

"És akkor újra meg fogja tanulni a helyét a neki legmegfelelőbb módszerrel."
    Kivéve, ha alapból rosszul tanították meg neki, mert nem a műveletet tanulta meg, hanem az ikont.

"A tanár feladata a leghatékonyabb módszer használata, ebbe beletartozik a bemutatás, az olvasott szöveg alapján önálló feldolgozás és a "bemagolás" is. Ez viszont diákonként eltérő lehet."
    Meg esetleg feladatonként is. A Wödör használata nem lexikális tudás.

"Saját tapasztalat felsőoktatásból, a valahol van olyan nem szervezett kereséshez vezet, hanem a menüszalag ikononkénti átvizsgálásához. "
    Ha nagyon nem találok valamit, én is ezt szoktam... De ha használja, úgyis rögzül.
    Ha meg az iskolában még ofisz xp van, akkor amikor megveszi az első laptopját, amin 2010 lesz, úgyis keresgélni fog mindent egy csomó ideig.

Én csak a usereimet "tanítom" (sokszor kell nekik megtanítani új dolgokat), de a "megmutatjuk, hogy az ott van" nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák