- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Házimozi belépő szinten
- AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 / Radeon VII
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Álomvilág amiről ez a két ember beszél. Egyrészt tegyük fel, hogy informatikából mindent meg tudnának tanítani órai munka keretén belül. Ehhez ugye kéne az eszközpark, képzett és motivált tanárok, no meg persze jól kidolgozott, és évente frissített tanterv. Ekkor ugye a gyerek hazajön, és nem otthon kell rájönnie a dolgokra, hanem egyenesen ő segíti ki a szüleit, ha valami nem megy nekik, hiszen ők baromira az átmeneti időszakban szívtak, és nem értenek semmihez sem.
A probléma ott van, hogy nem csupán informatikai alapismeretekből oktatom én kényszerűen -- mert hogy pl szövegszerkesztés témában LO és GDocs nem merül fel még hagyján, de az MSO-t is én mutatom meg neki -- de gyakorlatilag majdnem minden tantárgyat mi tanítunk nekik, mert valamiért az iskola erre csak félig képes. Matek, magyar, idegen nyelv, történelem, köri/természetismeret, de lassan már a testnevelési alapok is rám hárulnak, mert a tanárnak van 2-3 kedvence, az összes többi lúzernek van elkönyvelve... Ehhez képest semmiség, hogy én mutatom meg a gyereknek, hogy pl. van egy wikipédia, ahonnét össze lehet szedni az egyéb órákon kiadott nagyfeladatokhoz az ismeretanyagot, én mutatom meg, hogy hogyan lehet nyomtatni, meg prezentációt készíteni, vagy levélben elküldeni a tanárnak.
Arról nem is beszélve, hogy sok helyen hagyják érvényesülni azokat a trendeket, hogy aki nem tanul, az a májer, és az alapvető társadalmi normákra képtelenek rászoktatni a gyerekeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest