Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Azért a 4k nem távoli jövő, jövőre már könnyen lehet hogy nem is adnak ki alsó-középkategória alatt 4k tv-t. Szóval akkor illene széleskörű 4k tartalmat is szolgáltatni. Streamelni sem feltétlenül kellene valós időben, ahol a net lehetővé teszi igen, más esetben egy külső vinyóra letöltené a kiválasztott tartalmat.
Még közös áruház sem kellene, be tudok én lépni egy készüléken a különbözőekbe, csak legyen könnyű kezelés. És ne kezdje nekem 60p-vel lejátszani a 24p-s tartalmat, valamint legyen lehetőség BD minőségre is.
Akár okostelefonról belépve megrendelem estére az adott filmet, és otthon már szépen kezd is dolgozni a letöltés.De nincs ezzel semmi probléma, letorrentezem én az otthoni NAS-ra, majd a külső médialejátszóról megnézem BD minőségben. Nem fogok ajtókat döngetni hogy had fizessek ugyanazért, tőlem csinálhatnak sokképernyős űrhajós fedélzetet a bemutatószobából, meg online kaszinós alkalmazásttól minden ostoba felesleges applikációig, csak velem együtt még a kutyát nem érdeklik ezek.
/人◕ ‿‿ ◕人\
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vissza a PC Masterrace-re
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- harman/kardon Citation 500 fekete & szürke - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Inakustik Das Monitor RCA kábel 4m (nem csak) Autó Hi-Fi-hez - Új, bontatlan, több db
- WiiM PRO PLUSZ
- Bluesound Powernode 2i + Elac FS247 + Audioquest Rocket 11 felsőkategóriás hangrendszer
- Philips 55PUS8602/12 55" 4K, UHD, Quantum Dot, QLED, Ambient light, android TV eladó