Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ijk

nagyúr

válasz Cifu #12 üzenetére

Azért a 4k nem távoli jövő, jövőre már könnyen lehet hogy nem is adnak ki alsó-középkategória alatt 4k tv-t. Szóval akkor illene széleskörű 4k tartalmat is szolgáltatni. Streamelni sem feltétlenül kellene valós időben, ahol a net lehetővé teszi igen, más esetben egy külső vinyóra letöltené a kiválasztott tartalmat.
    Még közös áruház sem kellene, be tudok én lépni egy készüléken a különbözőekbe, csak legyen könnyű kezelés. És ne kezdje nekem 60p-vel lejátszani a 24p-s tartalmat, valamint legyen lehetőség BD minőségre is.
    Akár okostelefonról belépve megrendelem estére az adott filmet, és otthon már szépen kezd is dolgozni a letöltés.

De nincs ezzel semmi probléma, letorrentezem én az otthoni NAS-ra, majd a külső médialejátszóról megnézem BD minőségben. Nem fogok ajtókat döngetni hogy had fizessek ugyanazért, tőlem csinálhatnak sokképernyős űrhajós fedélzetet a bemutatószobából, meg online kaszinós alkalmazásttól minden ostoba felesleges applikációig, csak velem együtt még a kutyát nem érdeklik ezek.

/人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák