- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Azért a 4k nem távoli jövő, jövőre már könnyen lehet hogy nem is adnak ki alsó-középkategória alatt 4k tv-t. Szóval akkor illene széleskörű 4k tartalmat is szolgáltatni. Streamelni sem feltétlenül kellene valós időben, ahol a net lehetővé teszi igen, más esetben egy külső vinyóra letöltené a kiválasztott tartalmat.
Még közös áruház sem kellene, be tudok én lépni egy készüléken a különbözőekbe, csak legyen könnyű kezelés. És ne kezdje nekem 60p-vel lejátszani a 24p-s tartalmat, valamint legyen lehetőség BD minőségre is.
Akár okostelefonról belépve megrendelem estére az adott filmet, és otthon már szépen kezd is dolgozni a letöltés.De nincs ezzel semmi probléma, letorrentezem én az otthoni NAS-ra, majd a külső médialejátszóról megnézem BD minőségben. Nem fogok ajtókat döngetni hogy had fizessek ugyanazért, tőlem csinálhatnak sokképernyős űrhajós fedélzetet a bemutatószobából, meg online kaszinós alkalmazásttól minden ostoba felesleges applikációig, csak velem együtt még a kutyát nem érdeklik ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat szerint érdekes utat jelent a több kijelző használata, illetve az ultramobil eszközök befogása.
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- Autós topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest