Új hozzászólás Aktív témák
-
stranger28
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #49 üzenetére
-
tilinko70
csendes tag
korekt.
üdv. tilinko70@citromail.hu
-
mghltm
addikt
szerintem a kulfoldi sc tulajok orulnenek, ha csak a venti zorogne. van akinek doa-s volt, van akinek mukodott 30 percig, aztan lassulas, fagyas, ujraindulas. evga valasza itt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
nagyúr
Én is, haverom is megszívtuk túlhajtott kártyákkal. Nem érdemes őket megvenni, csak az általában jobb hűtés miatt. Gyári frekin mindkettő jó.
[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Silentfrog
veterán
Ha baja van akkor mindenképpen visszavittem volna a kereskedőhöz ha visszahivták ha nem...
-
macilaci78
nagyúr
Fáradt vagyok, visszahív helyett passzívot olvastam. Nyitom a cikket egy "mi a picsa?" életérzéssel, látom az első képet, venti... WTF
Nagyon jó marketingje van az EVGA-nak!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
addikt
Ez dicséretes, a legnagyobbakkal is megesik. Én a Kingston V200 helyett (belassul) kaptam egy V200+-t, csak el kellett küldenem nekik Angliába (1800Ft volt a pk., megérte).
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
XharX
aktív tag
Jó látni, hogy elismerik elég hamar, és megfelelően kárpótolják is az eddigi hibás terméket vevőket. Igaz, bárcsak a többi gyártó is tenne hasonlót, én magam is szívtam a gigával(HD 6850), míg végre kaptam egy normális darabot, persze ahogy már írták a kettőt én se hasonlítgatnám.
-
DuplaZso
aktív tag
válasz stranger28 #38 üzenetére
Úgy valahogy...
Bár egyiknek sem néztem utána, hogy mennyit facsartak ki belőlük, de nyilván nem nV ajánlás amin kettyennek.
Egyébként valóban nem rossz gesztus jobbat adni helyette, ha már VGA-presztizsmárkáról van szó. Pláne ahogy Duracellm... pajtás is mondta, jó ingyenreklám ez a cégnek. -
Logen88
aktív tag
"A hibás termékkel rendelkező felhasználók kárpótlásul egy GeForce GTX 670 FTW típusú terméket kapnak vissza."
Ez király. Nagyon örülhetnek azok akiknek cserélik, és FTW-t kapnak az SC helyett.The Last of Us is a masterpiece.
-
zazahoho
őstag
Példát vehetnének az EVGA garanciális ügyintézéséből főleg az MSi.
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
RyanGiggs
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #34 üzenetére
Jó rendben van, akkor ne írd le, nehogy még vki miattam beléd kössön!
-
RyanGiggs
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #31 üzenetére
Tehát akkor lényegében nem lehet felállítani egy ilyen sorrendet?!
Inkább akkor az dönt, hogy kinek melyik gyártó a szimpatikusabb?! -
mghltm
addikt
nem a kerreges a gond, newegg oldalon panaszkodnak paran, pld:
"Cons: Card came in, I installed, and had issues with tearing, artifacts, and general graphics restarts and complete shutdowns."
az erintettek sc helyett ftw-t kapnak cserebe
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
RyanGiggs
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #28 üzenetére
Megbízhatóság szerinti sorrend esetleg?!
(Azt tudom, hogy vannak egyes márkák amik csak nv, ill amd vonalon mozognak) -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz RyanGiggs #27 üzenetére
Növekvő sorrend? merrefelé növekedik? Abc, vagy leszállított kártyák, eladási számok, bevételek, valami irányelv?
Bizonyos mákákat azért sem lehet egybesorolni, hiszen van amelyk csak amd vonalon gyárt, valamelyk nv, valamelyk mindkettő.
Hirtelen ami eszembejut: Point of Wiew, Gainward, Vtx3d
[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
RyanGiggs
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #25 üzenetére
Te tudod a márkákat növekvő sorrendbe tenni?
EVGA, ASUS, MSI, POWERCOLOR, ZOTAC, XFX, SAPPHIRE, GIGABYTE
(Annyi van, hogy most hirtelen csak ennyi jutott az eszembe) -
{Zodiac}
senior tag
éreztem, hogy jól döntöttem, amikor DFI-ról, meg Leadtek-ről EVGA-ra váltottam. így kell ezt csinálni.
Öntörvényű Sünmalac
-
MrM94
addikt
visszahivjak s cserelik nem ugy mint a gigabyte a 6870 esekkel...
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
törölt tag
Nem akarnak pánikot kelteni a termék leendő vásárlói között, szerintem érthető.
Fontos megjegyezni, hogy nem hibás az összes EVGA GeForce GTX 670 SuperClocked VGA, mivel az első körben leszállított termékek után az EVGA észrevette a gondokat, így a második körben már jó termékeket szállítottak.
Még kaptak egy kis ingyen reklámot. elérték hogy mindenki örülne egy ilyen "hibás" kártyának is, és állna sorba vele a WTF-ért
[ Szerkesztve ]
-
DuplaZso
aktív tag
Bírom a sunnyogást a hibajelenséget illetően, pláne ha egy ilyen szintű hardveroldalon jelenik meg a cikk.
Az, hogy az okot nem kürtölik világgá, hogy a szupperklokkked kártyán mit baltáztak el, amikor lóhalálában a piacra kellett foschni, azt megértem.De legalább cserélik, nem pedig lapítanak, mint xar a fűben. Ritka. Még egy ekkora presztizs-árréssel dolgozó cégnél is ritka.
-
stranger28
addikt
Vannak még korrekt cégek..
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Ł-IceRocK-Ł #18 üzenetére
Kereplő helyett megteszi ez is.Csak meg kell hosszabbítani a ventinek a tengelyét
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #11 üzenetére
Engem is
-
nagyúr
Azt persze nem tudjuk meg, hogy mi a hiba oka / tünete
-
Tibor_560sec
aktív tag
Jól tették
Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
banhammer
veterán
Előfordul.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
fatallerror
addikt
de félve olvastam az első kommenteket, azt hittem h trolláradat lesz
az evga meg jól csinálja
don't tell me what i can't do!
-
waithEard
őstag
Tulajdonképpen még jól is járnak.... ha jól értem erősebb vga-t kapnak...:[link]
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
Black Dragon
addikt
Bárcsak minden így csinálná...
-
lujó55
addikt
de legalább elismerték...
-
radi8tor
MODERÁTOR
A hiba oka ismeretlen.