- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Kiegészítette az öregedő professzionális Radeonokat az AMD
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
win domain kontroller: mivelhogy a domain kontroller teljes technológiáját korábban meglévő, működő rendszerekből "integrálta" az ms, elhiheted nekem, hogy unixon is lehet központi user menedzsmentet csinálni, pont olyat, mint ms-ben. Más kérdés, hogy unixban voltak korábban is központi menedzsment eszközök, lásd sun yp és nis. Ms-nél ad replikás erdőket kezelni szerintem sokkal nehezebb, mint unixon központi konfigot menedzselni. Amikor egyszer össze kellett "guberálnom" egy központilag menedzselt levelezőrendszert linuxon, ráment két napom, de csak azért, mert semmi ilyen kész eszközt nem használtam, hanem megfaragtam mindet 0-ról.
A jó exchange szakember mocskos drága. Úgy értem: az, aki valóban ért is hozzá. És a jó egyéb ms szakember is nagyon drága. Nem hiszem, hogy ebben a linux eltér, jó szakember mindkettőre kevés van. Más kérdés, hogy sok vérpistike is okleveles kettősklikkelőnek hiszi magát, mert fel tud rakni egy windowst, emiatt közepes vagy kontár kategóriás windows szakember nagyságrendekkel több van, mint közepes linuxos, ezt elfogadom.
Ja, ha van annyi esze, előre kezd fórumot olvasni és olyan cuccot vesz, amit alapból kezel a linux. Én pl. a melós gépemre nem tudtam triviálisan felrakni az xp-t mert nem kezelte rendesen a sata drivert. Úgyhogy egy halovány próbálkozás után le is gyalultam az egészet a francba.
A debiannak magasan a legjobb a csomagkezelése, minden általam ismert oprendszer közül. MAGASAN.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Z690 Extreme félkonfig
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Samsung Galaxy Watch 6 44mm GPS Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest