- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Márpedig elég sokat játszottam az 1.6-al is és a source-val is. Kizárólag mesterlövész vagyok úgyhogy elég jól tudom mit lehet és mit nem a mesterlövész puskákkal. Ha belenézel a távcsőbe ugyan olyan gyorsan "fut" mint amikor nem nézel bele, tehát sebesség változás nincs attól, hogy célzás közben mászkálsz. (schmidt scout-val tud rendesen futni, krieg550-el, magnummal és D3/AU-val már lassabban fut mint a többi fegyverrel)
Próbáld ki: vegyél a kezedbe egy mesterlövészpuskát, célozz, és kezdj el menni a fal felé majd lőj egyet. A célkereszt végig egy vonalban fog mozogni, de nem oda fog lőni ahova mutat. Ez teljesen természetellenes. Lövés után a célkereszt fél másodpercen belül megnyugszik, de a következő pontos célzást csak jó egy másodperccel később tudod leadni még akkor is ha guggolsz. Ez is természetellenes.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nincs megállás, a Gametrailers továbbra is készíti az E3-as a videókat és osztogatják a díjakat.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest