Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor nem értelek, de tényleg. Adatigénylésnél nem azt kérdezi egy szabályozó, hogy a 15. kapcsoló táblában a DB-ben milyen ID-k kerültek letárolásra, hanem hogy az adott ügyfél adott időszakban milyen tranzakciókat végzett. Ezt gond nélkül meg tudja mondani egy bank, a GIRO (technikai azonosítóra), és egy kriptobányász is.
-
Meg fogsz lepődni, de Dél-Szudánban pont kevés KP-t használnak. Minél kevésbé biztonságos egy ország, annál jellemzőbb a készpénzhelyettesítők jelenléte. Ezzel szemben Ausztriában még nagy vendégházakban is csak kp-val tudsz fizetni, Németországban rengeteg helyen csak nemrég vezették be a Visa/Mastercard elfogadást, előtte a helyi megoldásuk volt.
#31Norb79
Te láttál már valaha hatósági adatigénylést?Mert én igen, és rohadtul nem olyan, amiről most írsz.
-
Mi van leszabályozva? Egy technikai műveletet végez el, ennyi. Ugyanúgy, ahogy egy kriptobányász. Most ha arra gondolsz, hogy a GIRO nem írhatja át önhatalmúlag a főkönyvet, illetve az elszámolt tranzakciók tartalmát, akkor igaz, le van szabályozva törvényileg. A kriptónál ez technológiailag by definiton garantált. De tényleg, nem értem, hogy mire gondolsz törvényi szabályozás alatt egy abszolút technikai kérdésben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest