Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz atti_2010 #152 üzenetére
Én nem tudom mennyit vesz fel. Sosem mértem ki műszerrel. Csupán arra reflektéltam, hogy a szoftveres mérés nem mérés. Félreértés ne essék nincs bajom azzal, ha valaki egy szoftverrel nézi a CPU hőmérsékletét, vagy akármilyen feszültséget, csak azok nem ritkán nem tükrözik a valóságot. A mérés a műszernél kezdődik.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
madgie
titán
válasz atti_2010 #143 üzenetére
Ha mondjuk 20 watt körül eszik majd egy komplett bull konfig idle, akkor beszélhetünk forradalmi megoldásokról. Addig nem árt észben tartani, hogy a mezei i7-2600-os gép is elvan 40 wattból, ha nem tömöd tele rammal. Nekem most 70-80 watt idle a gép, sok vinyóval, sok rammal, íróval, GTX 460-nal Virtu szoftverezve (tehát a HD2000 is megy). Ha 120 lenne, az sem érdekelne, munkagép, napi pár órát megy csak (egyébként Phenom II X4 955 + 4 giga ram + GTX 460 idle 100-at evett a konnektorból)
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
válasz atti_2010 #130 üzenetére
Figyelj már! Mitől lenne ez a hozzászólásom pl. Intel párti? Nem nagyon tudok nyilatkozni Intel ügyben, mert csak a teszteket nézegetem, és csak ezek alapján látom a helyzetet.
Nekem már megvan a 990-es am3+-os lapom, és csak a Bulldozerre várok pár hónapja.
Nem mind hülyék senki nem mondta, konkrétan arról van szó, amiket Te személyesen ide írogatsz. Semmi hiteles adat, vagy tapasztalat alapján mondod itt a magadét. Kár is kitérni a részletekre, mert bárki láthatja, aki olvassa ezt, vagy az i.on fórumot.
Szóval ne keverj ide megint mindenféle gyártó pártiságot, mert ennek semmi köze ehhez.
Én csak örülök jelenlegi helyzetnek, mert kedvezőbb áron jutok hozzá a magam AMD procijához. De nehogy azt hidd, hogy az AMD szabályozza az Intelt. Az Intel diktálja az árat, és az AMD olyan árat szab meg a termékeinek, amennyiért el tudja adni.
Ha egy i5 2500k 90K lenne, akkor az x4 955BE sem 26K lenne. Ha meg az Intel lenyomná ennek az i5 2500-nak az árát 29K-ra, számold ki mennyiért lehetne egy phenom 2-t eladni.
Szóval ez az árazás dolog oda vissza igaz ám, hibát követ el, aki csak egy oldalról nézi.
(#131) dezz
Nem tudom sajnos. Ha tippelni lehet, szerintem az Intel megoldása teljesítményarányosan drágább lesz, illetve + pár százaléknyi "presztízs adó".
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
-
clippy
tag
válasz atti_2010 #18 üzenetére
az alaplapgyártók később kapják meg mint a szervergyártók.. pont ez derül ki a cikkből..a szerverpiac töpp pénzt hoz mint az asztali, ergo az alaplapgyártók később kapják meg...mint írtam vala.. kb. karácsonyra lesz normális alaplap.. de a "rev. 2.0" kb februárban.. fél év kell mire olyan alaplapot kiadnak ami a proci teljesítményét maximálisan kitudja használni...
(De bizony gondolom, hogy meg kellett várniuk, mivel az Intel sandy-bridge-e procik körül nagy volt a kavar és mint kiderült csak 6 magos megoldások lesznek, ráadásul több féle alaplap lesz mert nem tudják idén megoldani a proci tudását így butított alaplapokkal indít az intel.. namármost.. pont az a fél év elég lesz arra, hogy az AMD cpu-ja kiforrjon egy ütős alaplapot, mire az intel sb-e procijához megtalálják a megoldást.. kezd Deja Vu érzésem lenni mikor az AMD kb 10 éve agyongyalázta az intelt. mindenkinek csak AMD kellett mert az intelt sem tuningolni nem lehetett sem teljesítményben nem hozta az AMD cpu teljesítményét.. (az áttörés a core2 volt). de vitázhatunk pro-kontra míg normális eredmények, tesztek nem születnek.. ami kb. karácsonyra tehető mikor akár az asus vagy msi vagy gigabyte teljesen jó deszkával elő nem áll....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest