- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Akkor kérlek, világosíts fel, hogy a Te dimenziódban hogy állnak a dolgok, mert az én dimenziómban az ATi nem számít luxusmárkának és ha egy számítástechnikában nem naprakész embernek mondod, hogy Radeon figyel a gépedben, akkor nem azzal reagál, hogy "hűűűű". Ellenben a GeForce-ok még mindig kiváltják ezt a hatást.
(#46) stevve: Ha visszaolvasol, azt hiszem ki lehet venni, hogy mire reagáltam. Az 1000 név, de egy céget a VW hasonlatra írtam, miután ott is az a helyzet, hogy a VW kezében van mittomén' hány brand (Audi, Lomborghini, Seat, Skoda). Szóval ebből a szempontból értettem, hogy sokan miért várták volna el, hogy az AMD a VW-hez hasonlóan megtartsa az ATi márkanevet, a gond annyi, hogy az AMD és az ATi hasonló kategóriában neveznek, így értelme nem sok lett volna, ha megtartják.
Az meg nem lehet indok, hogy az AMD nevéhez még nem szokott hozzá a közönség, ha GPU-ról van szó. Az Intel is igyekszik beszállni, az Ő nevéhez sem lehet jobban hozzászokva a nép, ha GPU-ról van szó. Nem mellesleg a Llano elnevezésénél kissé bajos lett volna, hogy hogy is kommunikálják le a dolgot, hogy ATi is meg AMD is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Négy évvel a felvásárlás után úgy döntöttek, hogy nincs szükség az ATI brandjére.
- Renault, Dacia topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest