Új hozzászólás Aktív témák
-
mdraco
őstag
Nekem csak hd5670 van, de miért érdemes ezt felrakni? Mert a windows 8.1 6/6/2013 wddm v1.2 drivert rakott fel alapból.
-
huskydog17
addikt
Pontosan milyen változtatásokat hoz magával a WDDM 1.3?
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
M@trixfan
addikt
Valamelyik tesztoldalon olvastam, hogy még most fogják kiadni e hónap végén, illetve átcsúszhat jövő hónap elejére. Látszott is a frametime teszteken, hogy van mit javítani. Azt nem tudom, egy kártyánál is volt-e micro lag, én kifejezetten a CF-re gondoltam.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Láttam én is, de igazából a DX11.2 alapvetően olyan újításokat tartalmaz, ami vagy opcionális (Tiled Resources), vagy szimplán támogatható bármilyen DirectX 11/11.1 GPU-val.
(#17) TTomax: Nem találtam az NV és az Intel oldalán semmit, de lehet, hogy én vagyok béna. Ha van linked komplett leírással, akkor jöhet. Szívesen megírom. Komolyan érdekel.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
TTomax
félisten
Egyoldalú tájékoztatás rulez....Kiadta más is a 8.1es Winhez való drivert... AMD PR oldal lett a PH!....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Vico87
tag
"a DirectX 11.1-es API új, Tiled Resources funkciója"
Ez nem D3D 11.1 új feature, hanem 11.2-es: "Windows 8.1 Preview introduces DirectX 11.2" [forrás]
-
kromatika
veterán
ez gyorsan ment.
-
Chp
őstag
válasz ->Raizen<- #5 üzenetére
A készülő Wolfenstein használni fogja, mert id Tech 5-re épül. A Doomot is id Tech 5 fogja hajtani, néhány hónapja olvasható volt, hogy ki fogja használni a PRT-t is.
-
vinibali
őstag
inkább az új (beta) linux driverekkel foglalkoznának.
videót csinálni, az megy mi?!
http://www.youtube.com/watch?v=eH6XayaLTw8[ Szerkesztve ]
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
M@trixfan
addikt
Ez még nem a micro lag kiküszöbölésére fókuszált változat, ugye?
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
->Raizen<-
veterán
Dx alatt is megvalósítható lesz a technológia. De attól még az ötlet carmacktól jött. És a mostani next gen konzolok felépítése is az ő víziója volt szerintem. Írt is róla.
"így a hardveres megatextúrázás a Windows 8.1 megjelenésével már DirectX 11.1 alól is kihasználható."
Ez csak jó lesz nekünk a későbbiekben. Jól gondoltam hogy időtálló lesz a gcn-s 7870.
-
Callisto
őstag
Nem egészen. Carmack csupán szoftveresen valósította meg. Itt ráadásul hardveres megoldásról van szó. Ég és föld a különbség....
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Lacccca87
addikt
Van már, ez volt a Rage-be is vagy legalábbis hasonló. A technológia meg sztem nem függ az API tól DX és OGL -en is elérhető sztem.
-
atti_2010
nagyúr
válasz ->Raizen<- #3 üzenetére
BF4 ha jól tudom már azt fogja használni.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
->Raizen<-
veterán
Hardveres megatextúrázás: Már csak játék kellene ami támogatni fogja. Lehet tudni készítenek e olyat?
-
Hgovi
aktív tag
Nagy hurrá az AMD-nek!
Üdv Hgovi
-
Sanya
nagyúr
Na ez elég gyors lépés volt, gratulálok AMD!
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest