- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
RefFes
junior tag
Hali!
Lehet, hogy megért volna egy kérdést, de lehet, hogy még mindig a hajamat tépném (pedig már alig van). Leegyszerűsítettem a dolgot, jelenleg is stock mükszik, no problem (azért a feszt lentebb vettem, meg belőttem a memóriát 3600 c 15-re 1.35V mellett kb. fél perc alatt...megjegyzem megy 4100-on is, csak ott már c 17 és 1.38V, amit sokallok), így hozza egy 4.3-ra húzott 2600x teljesítményét, mert gondolkoztam a Z+-on is, de így...
üdv
Mindig hálát adok Istennek, hogy ateista vagyok...
-
RefFes
junior tag
válasz FeketePok #71 üzenetére
...volt 1700x, és 1600x, gondolj, amit akarsz, én maradok egyelőre a sötét oldalon. És megfogtál, nem volt mikrolag, rendes szaggatások voltak. Úgy cseréltem rendszert, hogy azonos márkájú lapot vettem, mint ami volt, így csak épp át kellett szerelni, még op rendszert sem raktam újra (nyilván driverek ok), és láss csodát, megszüntek a jelenségek, öt méteren belül.
üdv
-
RefFes
junior tag
...ennek a "minél több mag"-nak egyelőre nem sok értelme van, csak kivételes esetekben, és igen, egyelőre (és még legalább 1-2 váltásig, refreshig) nem is valószínű, hogy változik. Volt Ryzen-em,, hiába ment harmad gőzön a sok szál, mikrolag és társai (memóriáról ne is beszéljünk), aztán átváltottam Coffee-ra, hát egy "hangyányit" jobb a helyzet...és ez "fentebb" is hasonló-egyelőre.
Üdv
+összes létező Meltdown - Spectre telepítve, és én csak azt mondom, hogy a legszebb öröm a káröröm...de, ami késik, nem múlik, azért, ha "megfelelő" arányban lesz egyszer jelen a másik fél, akkor elkezdenek azzal is jobban foglalkozni.
[ Szerkesztve ]
-
RefFes
junior tag
..ja, és mivel fontos a több szál is: 1420-1715 (ez utóbbi kb. egy ronggyá húzott alig stabil 1700x-8/16 eredményénél jobb eredmény. Szóval van még hova fejlődni. Jövő tavasszal ?! esetleg megközelítheti AMD a másfél évvel azelőtt kiadott szériát. A vezér(nő) is azt nyilatkozta, hogy nagyon szerencsés esetben szerver piacon szeretnék elérni a 10%-ot, erre a 10 nm megjelenéséig lehet esélyük, mint ahogy a többi szegmensnél is. Azért jó, hogy megmozdultak a dolgok, a fene gondolta volna másfél éve, hogy ilyen teljesítményű procikat dobálnak az emberhez...
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Mobil flották
- Starfield
- Durrogtass
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- ryzen 5 1600x six core am4
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest