Új hozzászólás Aktív témák

• nemszabad

tag

válasz dabadab #280 üzenetére

Persze. Öreg vagyok már bohócnak. Lemondtam a részemről, hogy nektek jusson :).
    Már meg sem lepődök, hogy szerintetek a pandémiában sem volt semmi fura. A Ti torkotokon bármit le lehet tolni? És nekem jössz azzal, hogy honnan informálódom? A rengeteg negatív tapasztalat a családban, ismerősi körben nem a tv-ből, netről jött. Egészségügyi dolgozó ismerősök is vannak, koraszülött osztályon ápoló meséli a sztorikat az oltott anyukák csecsemőjéről. Sőt, feleségemnek a lelkére kötötte az egyik, hogy esze ágába ne jusson oltást felvenni, mert elég horror dolgokat okoz. A 70 éves mamika, aki újra menstruálni kezdett? A nőknek nagyon durván felborítja a hormon háztartását. Rendegeteg beszámoló van - persze nem a tv-ben. Nyilván nem 50 %-ról beszélünk, de nem is marginális számok ezek. Ők is Bogár meg Nógrádi? Vagy csak álmodtam? Vagy velük mi van? Fizetett trollok? :)
    Hol vannak a járvány felelősei? Mi volt ennek az eredete? Van erről hír?
    Az se zavar, hogy ha lőtt sebbel mentél be, akkor is covid+ került a kartonodra? Így kijön a 40 ezer áldozat, azt elhiszem.
    Évente ettől sokkal többen halnak meg rákban, meg a nagyvárosokban a szar levegő miatt. Ez tökre rendben van, senkit nem érdekel.
    Fura, a háború óta covid sincs, millió számra jönnek a menekültek, kutyát nem érdekli, hogy covidosak-e. Nyilván, jelen helyzetben ez nem is releváns, mégis fura, hogy milyen csend lett covid ügyben.
    Még Putyint köpködik, pedig ő egy csapásra eltüntette a covidot... :))
    Nyilván én antirkisztus vagyok és szemernyi szolidaritás sem szorult belém, és miattam és a hozzám hasonló 'trollok' miatt tombolt a járvány évekig... A nagyvárosi lusta planktonok, aki 200 méter miatt beindítja a v8 dízelt, az tökre rendben van. Lehet épp a saját apja lesz tüdőrákos. Itt nincs egyéni felelősség boncolgatva? Miért nincs?
    Nézzük meg, én mennyit ártok másoknak a mostani életvitelemmel.
    Covidiótizmus.

Új hozzászólás Aktív témák