Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VirsLee
őstag
válasz
szmörlock007 #95 üzenetére
Szerintem ennyire nem kell túlgondolni a dolgot, már csak azért sem, mert a technikai lebonyolitás részletei talán még nem is ismertek. Bár lehet, hogy már ezt is tudni, nem tudom, nem néztem meg a prezentációt
Szerintem szimplán annyi, hogy vacak a hangulat a tőzsdén, esett elég sok minden a napokban, nem is keveset. Tegnap elég durván magasra húzták az AMD-t annak ellenére, hogy szépet zakózott a Nasdaq. Egy ilyen bejelentés után azért van bizonytalanság az emberekben, nem tudják mit fog jelenteni ez a dolog. Néhányan jó eséllyel úgy gondolták, hogy ideje realizálni az árfolyam emelkedést
-
Cathulhu
addikt
válasz
szmörlock007 #95 üzenetére
az lehet pont olyan hulyeseg, amit most en mondok, szoval ne vegye keszpenznek senki, de ugy tudom igen, fel fognak higulni az AMD reszvenyek most, es mivel ~$114 erteku Xilinxet reszvenyert ~$143 AMD-t ad az AMD, igy egy kis eses benne van. Azert mondom ez most tokeletes pillanat a vasarra, nagyon magasan van az AMD, most belefer
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az akvizíció 35 milliárd dollár értékben valósul meg, és teljes egészében a részvényekből lesz fedezve.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest