Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #35 üzenetére
Rita melegítő
ez üt..
A tévéről egyébként hiányolom így 2020 tavaszán az oldalába épített, tekerhető analóg állomáskereső tárcsát.
HD-ready..komolyan.. akkor már miért nem 640x480? -
RetepNyaraB
veterán
válasz
E.Kaufmann #34 üzenetére
Mint a nyolcvanas években az ukránok; mind Rita melegítőt akart venni (Puma) 🤣
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
E.Kaufmann #32 üzenetére
én meg a Pakema robotporszívót
-
GodGamer5
addikt
Újabb kínai hulladék, amit a márkával próbálnak eladni....
-
törölt tag
Azokban a 90' években a kazettákon a Pop/Rock és a Dance/RAVE/Techno kazettákat tekertem. SONY Walkman volt általában, de az AIWA is megfordult nálam. Semmivel nem hallottam a hangját gyengébbnek, mert volt "Mega Bass" és kazetta formátum kapcsoló. Ezek is fém mechanikát használtak és nyávogás mentes volt a 90 perces kazettákkal. Az elemeket szintén jól meritették, mert ezek is tudtak már folyamatos 24 órás lejátszást kihozni a 2 ceruzaelemből. Adapter is volt az otthoni zenehallgatáshoz. Mostani időkben örülnénk az AIWA minőségi Walkman-hoz, amikor minden nagy múltra visszatekintő lejátszónkat bovli szintre alacsonyitva árusitják. Discman és a DVD lejátszók szinvonala értékelhetetlenűl rossz, miközben még Walkman is kapható akár digitalizálási célokra is. Nem ajánlott vétel egyik sem, de még a formatervezőket is bottal verném szét...
-
Piftuka
veterán
válasz
headhunter #25 üzenetére
Mondjuk ez: "internetes applikációk elérését nem teszi lehetővé." éppenséggel az egyik legnagyobb pozitívuma!
-
M@cika
őstag
válasz
drotsztyuart #26 üzenetére
Nekem 460as deckem volt, vagyis még most is megvan csak a szekrény mélyén porosodik szegény. De anno nekem nagyon bejött sok évig kiszolgált.
-
drotsztyuart
tag
"Az Aiwa márkanév visszatér a tévépiacra is...."
.....de nem tervezi a hosszutavu ottmardast.
Ilyen adottsagokkal toshibat lehet kapni 40-ert.
Jok ezek a tv-k meg haloba, meg gyereknek had zorogjon.Annyi forint ahany jen es akkor rendben van
Aiwa f220, de jo kis elnyuhetetlen magno volt.
#23 csak az oriont elviszik, mert az is 35 ezer. De forintban!
-
headhunter
addikt
"...1366x768 felbontású, direct LED háttérvilágítású, VA LCD panelt kapott. Ellátták két darab 8 wattos hangszóróval, és az integrált médialejátszó alkalmazás sem hiányzik belőle, viszont internetes applikációk elérését nem teszi lehetővé. Az ára ehhez képest meglepően borsos, hiszen 34 800 jent (~105 000 forint)"
"Mennyit engedsz a feléből?"
-
Ez is súlyos ártévesztés tipikus esete... Ki kell termelni a drága védjegy árat vagy mi???
Miért van az, hogy a márkásnák látszó termékek egyenlő "tök átlagos termék + védjegy matrica ára?"
Hol itt az érték?
Mit tekintenek ezek értéknek? -
kriszpontaz
veterán
32 hüvelykes képátlójú, 1366x768 felbontású, direct LED háttérvilágítású, VA LCD panelt kapott
Így kell ezt kezdeni, mehet is be az alsó polcra az OK. Hyundai meg az Orion mellé.... Nagy visszatérés lesz. -
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #18 üzenetére
Emlékszem a névre a kilencvenes évekből, a hifik terén, akkor már az alja kategória volt. Szóval nekem no go.
-
Nem hinném , hogy a márkanév ennyiért eladja magát és a termékeiket. Gondolom Kínai a befektető csoport.
-
RetepNyaraB
veterán
Kár érte. Aki még emlékszik a márkanévre, az már elég öreg ahhoz, hogy megnézze mit vesz. Aki nem emlékszik, az meg mongyuk Sonyt vesz, vagy #olcsókínait. Ennek így megint ipari szennyezés szaga van. Ó azok az analóg deckek a 80-as években
<3
-
törölt tag
"a mini-hifi tornyaik brutál jók voltak"
1 vagy 2 széria a 90-es évek első feléből talán, de a többi összes okádék volt. Sajnos hallottam párat a 2000 körüliekből, a mostani telefonok jobban szólnak. Bárhogy állítottad az EQ-t se mélyük nem volt, se magas hangjuk. (EQ nélkül is) -
Piftuka
veterán
"de csak AD R450-re tellett..."
Már akinek... -
M_AND_Ms
veterán
Egykoron jól csengő márkanév volt...gondolom te már nem akkor ismerkedtél meg vele.
A 70-es, de inkább 80-as években Hifi magnódeckeket gyártottak csak, de azt igencsak kiváló minőségben, sok előremutató fejlesztéssel.
Pl körbehugyoztuk volna magunkat, ha egy AD F990 lett volna birtokunkba, de csak AD R450-re tellett (amire akkoriban a haverok igencsak irigykedtek) -
jedis
senior tag
-
aginor
veterán
A specifikáció alapvetően nem reménytelen, de az ár nem nagyon passzol hozzá (haverom két éve karácsonykor vett 4k Samsungot 125k-ért).
Én ezt olyan 50k-ért tudnám elképzelni, akkor viszont jó lehet pl. azoknak akiknél szűk a büdzsé de tönkrement a cucc és olcsón kell valami. -
wolfman
veterán
'Egykoron jólcsengő márkanév?' Sose csengett jól. Főleg azután, hogy volt kb 3 cuccom is anno AIWA, mind szar minőség volt.
-
E.Kaufmann
veterán
32 colos hangszórós (fulllll)HD monitorokat/butaTV-ket kérnék jó áron, mindegymilyenbukott márkanévvel.
Volt VCR-ünk ezzel a márkanévvel, de az még egy másik cég volt, azóta, ha jól olvastam, vándorolt a márkanév, mint egy rossz call-girl, házról-házra, sok más márkához hasonlóan -
gabee jr
tag
Ez olyan, mint megszerzte a Polaroid nevet egy brit (igazából amerikai, Walmart) cégcsoport és a fent említett jól csengő névvel árulja a belépő szintű gagyisztikus beütésű szórakoztató elektronikai termékeit.
-
Busterftw
nagyúr
Miert kell tobb szemettel piacra lepni? Marketing szempontjabol kotve hiszem, hogy a brand ujra felepitesehez ez a kovetendo ut.
Legalabb 1080p lenne a panel de igy... -
M107
addikt
Persze én meg nő vagyok..... aki meg kiad ennyit érte, az meg egy jó nagy marha...... -
Piftuka
veterán
"A készülék 32 hüvelykes képátlójú, 1366x768 felbontású, [..]Az ára ehhez képest meglepően borsos, hiszen 34 800 jent (~105 000 forint) kérnek el érte."
Biztosan nem az április elseji cikkek közül maradt ez le, dear Elefánt?(sic!)
Az a helyzet, hogy a magyar piacon van keresnivalója ezeknek a "HD Ready" tévéknek, ha vállalható minőséget produkálnak.
No, de ennyi pénzért...
Titokban reménykedtem, hogy az AIWA márkanévvel a tévék piacán az új befektetőnek komoly(abb) tervei vannak. Ám egyelőre ez így édeskevés. Kíváncsi vagyok a folytatásra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Úgy tűnik, hogy első körben nem a drága, prémium szegmensre mennek rá…
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest