Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
figyelj, egy index.hu főoldala jóval több mint 1 megabájt. amíg a vannak a korlátolt mobilinternetek, addig nincs létjogosultsága a többszáz kilobájtos villogó, ugráló hírdetéseknek.
Én kifejezetten rühellem ezeket a reklámokat, és nem 1x jelennek meg, nem lehet rájuk kattintani, ok elolvastam, nem érdekel. mit szólna egyik-másik reklámcég, ha elkezdeném bombázni naponta 45.000x e-mailban, hogy kösz nem. emellett a reklámcégek felelősek azért, hogy a weboldalolvasásunk átalakult, és nem is nézünk a reklámokra amikor híreket olvasunk.emellett vannak rendesen elbaszott honlapok, pl mno.hu. 2 oldalt kb 640 pioxelnagyság felében írnak, kb 1 szó fél 1 sorba, mert ezt is kettétördelik, míg a másik fele megint reklám. az oldal többi része meg üresen áll. hát gratulálok
Szóval, ha valaki pénzt akar keresni a neten, akkor azt ne úgy tegye, hogy idegesítő, villódzó reklámokat helyez el a szarul megírt honlapján, hanem írja meg rendesen, és a reklámot illessze be az oldal dizájnjába, mint pl a hwsw tettte ezt a profilváltás előtt.
-
Nem, a napfényből nyerik az energiát.
Komolyra fordítva a szót, ha jól tudom eddig is volt olyan funkció ami letölti, de nem jelenítni meg a reklámot. Ezzel kb. mindenki boldog, a reklám statisztikailag megjelent, a felhasználónak meg mégse mászott bele az arcába.
Amúgy néha én is elgondolkozom hogy felrakjam az Adblockot, pl. amikor beugrik az arcomba egy reklám a jobb alsó sarokban egy "tovább" gombal, rányomok azért, hogy bezárjam és már irányíti is át
Újra megnézem a tetű reklámot, és valami lehetetlen helyen van egy miniatűr bezár gomb.
Száradjon ki aki ilyeneket csinál. A sima, megjelenik ha érdekel rákattintasz reklámmal az ég világon semmi gondom.
Penge_4:
"Ilyeneket kéne itt is alkalmazni, meg szöveges hirdetéseket, mert a villogó flashektől falnak megy minden jóérzésű látogató.
"
Pontosan.
-
cousin333
addikt
Egy fórumozó aláírását idézve: "Értem én, csak lesz@rom"
Amíg a gépemet erősen megfogja az oldalon látható tucatnyi reklám...
Amíg a villódzásuktól majdnem epilepszás rohamot kapok...
Amíg a Flash reklámok miatt szétfagy a böngésző...
Amíg szöveg fölé víve, vagy csak úgy magától előugrik egy kis reklámablak...
Amíg a 10 helyről betöltött hírdetések miatt ötször tovább tart az oldal betöltése......addig tiltani fogom őket. Ami nem zavar, azt nem bántom. (lásd mondjuk a Google Adsense-et)
A cikk másik érdekes információja az FF-ről: mindössze 5% használ Adblock-ot, ami az egyik (ha nem a) legnépszerűbb kiterjesztésnek van kikiáltva. Ez megintcsak megerősíti azt a feltételezésemet, hogy az FF felhasználók nagy része egyáltalán nem használja az FF esszenciájának nevezett kiegészítőket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Újra megnézem a tetű reklámot, és valami lehetetlen helyen van egy miniatűr bezár gomb.
"