- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- ZIDOO médialejátszók
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
grozam
tag
Üdv! Valakinek van tapasztalata pc-n 3d játékkal?
-
danyas31
csendes tag
Sziasztok!Tavaly vettem egy Acer x1261-es Dlp 3d projektort!Most kezdte el csinálni azt,hogy amikor visszahűtöm kikapcsoláskor,előbb le szokta kapcsolni a lámpát és ennek következtében a hűtőventilátor erőteljes búgó hangot ad,felpörög majd visszaesik a fordulat!Ha utána csinálok még egy be,és kikapcsolás abbahagyja!Meg néha ilyen érdekes hang jön belőle,ilyen pattogás szerű!Ma csinálta még azt is,hogy vibráltak rajta a színek!A projektorban az üzemóra még csak most éri el az ezret,"szinte használva sem volt"!Soha nem cipeltem,és ütést sem kapott,ékszerként vigyáztam rá!Mi a teendő ilyenkor,tudnátok nekem ebben segíteni?Tisztelettel!
[ Szerkesztve ]
-
ArchElf
addikt
válasz
killerjohn #18 üzenetére
Nem véletlen volt ez az ucssó akkor...
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
killerjohn
addikt
válasz
killerjohn #17 üzenetére
a megalol hogy ez volt az utolsó nekik, mert már nincs készleten egyik üzletükben sem... gondolom akkor samsung szervíz... pffffffffff
-
killerjohn
addikt
-
t72killer
titán
kérdés#1: passzív 3D-s projektorok mikorra várhatók? (emberi árú ezüst vászonnal)
kérdés#2: mikor tesznek végre az eszközökre (notebookok, projektorok) 1080p120Hz képes csatit? (dual dvi, displayport)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
válasz
killerjohn #14 üzenetére
Nekem lcd monitor van active shutterrel, nem bantam meg. Ha engem kerdeznek aktiv/passziv vagy lcd/ledrol, mindenkinek azt tanacsolom, hogy menjen nezze meg, es vegye meg amelyik jobban tetszik neki.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
killerjohn
addikt
Hát remélem! Meg azt is hogy a PS51D6900 (plazma) jobb lesz mint az UE40D8000 (led)...
ugyanis annak ellenére, hogy 20-30K-val drágább, és jóval kisebb (ámde kevesebbet fogyaszt), a LED-esről nem sok igazán jót írtak, míg a plazmát 2011-es bestbuy-nak titulálták kb mindenhol...
aztán itt is tudja az ember az okosat, vegye meg amit gondol, eztán kiderül, hogy bedőlt-e a marketing bullshit-nek, vagy sem. Remélem, hogy a 3D-je odavágós lesz a D6900-nak...
-
válasz
killerjohn #11 üzenetére
A suly kamu, marha konnyuek a szemuvegek. Engem speciel marhara irrital a passziv tevek csikozodasa. A regebbi, digitalizalt felvetelek voltak soronkent szetcsuszva, na pont ugyanolyan a kepe. Nem tudom hogy passziv tv es passziv tv kozott mennyi a kulonbseg, amit en neztem, az nem volt meggyozo.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
aram01
nagyúr
válasz
Gabesz1019 #9 üzenetére
csíkos? nem ezt nézted rajta véletlenül?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Gabesz1019
senior tag
"Az aktív szemüvegek ezen a ponton elvéreznek, ugyanis elektronika található bennük, így a súlyuk sosem veheti fel a versenyt a passzív megoldások tömegével."
Ezt sosem értem, hogy miért írják. Samsung UE40D6500-as 3D LED TV-m van. Az ahhoz kapott aktív szemüvegek egyáltalán nem nehezek. Nem tudom, hogy miért írják mindenhol azt, hogy a súly az aktív szemüvegek hátránya, én nem érzem nehéznek őket. Kipróbáltam már az LG passzív szemüvegét is, nekem azon keresztül nézve a 3D-t csíkos volt a képernyő.
-
-
aram01
nagyúr
az Acer jó
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Márton
nagyúr
"a jobb minőség érdekében " ??
A valódi térhatás érdekében..orbano: ez majd akkor lesz jobb, ha végre dupla felbontású panellel
nyomják, és megmarad a fullhd/szem[ Szerkesztve ]
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
a jobb minőség érdekében érdemes eleve 3D-s anyagot nézni a monitoron
Szvsz ha jó minőséget akar valaki, akkor 2D-s anyagot nézzen 2D-ben egy normális ips paneles monitoron. Sokkal jobb minőség
Aki él és nem boldog, az téved!
-
orbano
félisten
f*sza. a kezdetekkor adott volt két technológia, amiből az egyik egyértelműen jobb. mindenki elkezdte használni a rosszabbat, hogy aztán jöjjön a következő rókabőr...
mondjuk aki eddig vett 3D-s cuccokat, az meg is érdemliA vér nem válik VAZZE!™
-
VIC20
őstag
"Sajnos a játékokhoz használható keretprogram kilétére még nem derült fény..."
Hűha, ez már a Mátrix? Személyiséggel rendelkező programok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat élharcosa volt az aktív szemüvegeknek, de a HR274H jelzésű monitor szakít a hagyománnyal.
- Dell S3422DWG Ívelt Ultrawide Gamer Monitor! 34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Mi Curved 34" BHR4269GL 144Hz / 4ms / 3440x1440 Monitor
- DELL U2719D Új állapotú
- Laptop monitor bőv0tő, külső monitor új 6hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest