- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
Nem, ugyan olyan játékok vannak(persze a szim kivételével mert az nincs konzolon). A szimulátorok meg a legélvezetesebbek, ha valaki tényleg autókázni akar.
forza 3-al játszottam pár órát, annyira nem vagyok elszállva tőle, átlagos versenyzős játék, nem hozott lázba igazán.
Nekem ha sima versenyes játék akkor legyen durván élethű, ha nem sima versenyes hanem van benne valami extra(rendőrség, illegális verseny) akkor nem kell full élethű de azért autónak érződjön. Ezt teljesítené is az új nfs hot pursuit, ha az autók nem olyanok lennének mint egy finghajtásos szappantartó...(#68) buksovac: az a gáz hogy ez csak néhány játéknál van így. Én addig nem is veszek saját konzolt amíg ez így van, mert nem vagyok hajlandó bohóckodni a kontrollerrel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Milyen routert?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Formula-1
- Monitor hiba topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps4 Játékok Gyűjteményből
- Ps3 FAT játékokkal és tartozékokkal
- Playstation VR2 (PS VR2) + kontroller töltőállomás (garis 2026.februárig)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest