- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
"miért is felesleges, céltalan, értelmetlen, haszontalan és főleg miért körülményes ? Amit itt bemutattak az egy demója volt a technológiának..."
Ja boccs, ha nem erre fogják használni, hanem tök másra, akkor akár jó is lehet. Én csak arról tudok nyilatkozni, amit eddig mutattak, azt, amit nem mutattak, és nem is beszéltek róla nem tudom számításba venni, jóstehetség híján.
A jelzőket pedig azért aggattam rá, mert a sima videochathez semmit nem tesz hozzá, sőt. Ha meg nem akarok videochatelni akkor nem kapcsolom be a kamerát, ha pedig avatarokkal akarok mászkerálni akkor fogok valami multi játékot, és mászkerálok ott avatarokkal, ahol esetleg mást is tudok csinálni velük. Tudom, tudom begyöpösödött konzervatív vagyok.
"hogy halva született ötlet meg semmi fantázia nincs benne meg blablabla..."
Sosem mondtam ilyet, csak azt, hogy jelenleg nem érdekes számomra, de az ötlet jó, van benne potenciál.
Az arckifejezésekről meg annyit, hogy olyat (jelenleg) biztos nem tud a Kinect, arról a távolságról ahonnan használni kell. De próbálkozni lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Avatarok segítségével történő beszélgetés arckifejezésekkel és gesztusokkal megspékelve.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest