Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• hunluki

senior tag

Szeretem leírni mert iszonyat büszke vagyok rá, de nálam egy ilyen N455 netbook sokadik éve teljesít határozottan produktívan :)

720p TV rákötve, minitube-al gond nélkül megy a HD youtube, hálózatról gyönyörű szépen viszi a 720p filmeket, kodival pedig lehet nézni a neten fogható streameket. Ha szükség van rá akkor lekapom a madzagról és hibátlan kis hurcolós jegyzetelős gép, vagy szintén másik TV-re kötve kvázi mobil médiacenter.

Ezen felül még van pár okosság, pl 3 másik hálózaton lévő gép néhány mappájáról megy rá backup, plusz minecraft is eldöcög 17-20 FPS körül mindent minimálra butítva (unokaöcséimnek elég), de ott van az openttd és az opendoom (vagy mi a neve) meg quake 3 arena is.

Anno 2010-ben vettem 54k jó magyar forintért, azóta rendesen ledolgozta az árát, remélem még kitart egy darabig. Igazi geek szórakozás egy ilyen erősen limitált vasból minden csepp kakót kisajtolni.

Új hozzászólás Aktív témák