- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, nem tudom. Voltam én is fejlesztő, terveztem nagy rendszereket, azóta már távolabb kerültem tőle, és azt látom nagyvállalati szinten, hogy a fejlesztési feladatok jó részét juniorok is el tudják látni. Persze mindenki senior fejlesztőkkel akar dolgozni, de nekem velük nincs különösebben jó tapasztalatom. Vagy csak rossz helyeken dolgoztam (tuti), de az arc végtelen volt, amikor viszont egy komplexebb problémát kellett volna megoldani, akkor ment a pingvinezés. Vagy ami mégrosszabb, az okoskodás, hogy deaztúgynemlehet. Aztán meg kiderült, hogy mégis lehet.
A gyorstalpalók közül nekem a 4 hónapos nagyon rövidnek tűnik, viszont a 1,5 év alatt egy teljes értékű fejlesztő jöhet ki a piacra. Ilyen emberrel szívesen dolgoznék.
A problémát ott látom, hogy nem kapják meg azt a szemléletmódot szerintem, amit az egyetem beleplántál az emberbe. Rendszerszemlélet, komplex problémákat hogy kell megközelíteni, felbontani. Matematikai kompetenciák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Netfone
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gamer pc 3080evga, ryzen7 5700x3d, 32gb Kingston fury ddr4 3600mhz, ASUS TUF GAMING B550M-E,
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- Denon DRA-365RD
- Apple Watch Series 10 46MM 2025.05.08-ig iStyle Garancia Makulátlan Karcmentes Állapotban
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest