Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BraveHeart

tag

válasz ffodi #505 üzenetére

:R
    "Egyedül a második prociteszt lehet lényegesen gyorsabb vantage-ben ha bent van a GTS."

- ez teljes mértékben így is volt, a repcsik olyan gyorsan röpültek be a képernyő közepére, mint Speedy Gonzales a sajtboltba! :DDD na, de a viccet félretéve, tényleg gyorsult, ezért is gondoltam, hogy teljesen jól müxik a dolog!

"Csak akkor hoz a konyhára a GTS, ha az adott progi támogatja a Physx-et. A Batmant is úgy lett volna érdemes tesztelni, hogy belököd a CF esetén is a fizikát highra, utánna leteszteled úgy high-on, hogy bent van a GTS. :U"

- vhááá... igen, néha a legkézenfekvőbb dolgok figyelmen kívül hagyása a legprimitívebb feltételezéseket eredményezik ... mivel csak a gts-t vettem ki, így most a cf-el megcsináltam high beállítással... megkövetlek! :R
    mint mondottam volt, hibriddel 117 fps volt high-on, s tény, hogy a 246 fps átlag cf-nél a physx kikapcsolásával volt.. na, most a 5870 cf-el high physx-el 21 fps!!!! :Y :Y :Y :Y
    tényleg működött! :R :R

viszont: nem látok különbséget physx high és off között.. tényleg! szóval azt kell mondanom, hogy a költségek egyáltalán nem érik meg a dolgot... persze, ezzel nem kell egyetérteni, ez a saját véleményem, mivel a játszhatóság élménye semmivel sem különbözik egymástól. ezt is kiprobáltam, s legalább többet nem birizgálja a fantáziámat... viszont a vibrálásos dolog elég idegesítő volt, s folyamatosan megmaradt..

egyébként az 1.04ff-el csináltam, 11.2-es ati driverrel, s a 197.45-ös nvidia driverrel, illetve a PhysX_10.02.22_9.10.0222 software-t telepítettem...
    tapasztalat, hogy nem kellett még az ati-t sem leszedni, beraktam a gts-t, fel a driver, meg a többi, s ment minden simán... mint említettem, egyedül a folyamatos vibrálás megjelenése, illetve néha az asztal szellemképe volt idegesítő, ha új alkalmazást nyitottam meg...
    :R

Új hozzászólás Aktív témák