- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Lehet, de nekem is rossz emlékeim vannak róla. Annó azon kívül, hogy rettentő drága vót', még igencsak hajlamos volt rá az almás birodalom, hogy (legalábbis normálisan) csak a saját (szintén eszméletlenül drága) almás dolgaival működjön együtt. És mellette egy full zárt rendszer.
Mostmár lehet, hogy jobban együttműködik más gyártók cuccaival is, de azért ahogy én látom, még mindig elég gyengén (lásd pl: screen mirrorring, hogy mást ne említsek), viszont a zártság és a horror, túlárazott árai ugyanúgy megmaradtak. (4-6 kiló egy telefonért...)
Szumma szummárum, nekem továbbra sem kéne, még ingyen se. Egyszer már vissza is utasítottam, emiatt nem lett ingyen céges telefonom. (Mindig dualsim-es készülékeim voltak, külön vicc, hogy a businesspápa apple soha sem támogatta a dualsimet, most is csak "virtuálisan" tudják a második simet, már ha az adott szolgáltató is tudja ezt. Hogy ma perpill mi van esim fronton azt nem tudom, de nem túl rég még a céges mobilszolgáltató sem támogatta az tuti)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest