Új hozzászólás Aktív témák
-
m3k
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a választ! Ez a szösz dolog engem a sírba kergetne. Ma jártam egy üzletben ahol árulnak és el is adtak egy rakás transformert. Az eladó alig akarta elhinni amit mondok és elő is vett egyet hogy nézzük már meg hogy hol megy bele a por mert kíváncsi lenne. Persze az tökéletes állapotban volt. Nem vált el egyáltalán az üveg a kerettől. Ő azt gondolta hogy valamit buheráltak azokkal a tabletekkel amik porosak mert elvileg gyártásnál nem fordulhat ilyen elő. Valaki szétszedte őket jó indokkal és úgy adta tovább. Ugyebár ha a "sufniba tuningolsz" belepi a por. Szabad tudni hogy te mikor vetted a kütyüt és hogy rendelted vagy boltban személyesen? Sajnos külföldi tf fórumban találtam olyan topikot hogy: "Hol vetted a hibátlan tf-edet?" Volt pár bejegyzés ott is. Remélem majd ki tudod cseréltetni vagy javíttatni a tiédet. Akiknek meg nem porosodik érezzék szerencsésnek magukat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Fujifilm X
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Classic / Xbox 360
- Path of Exile (ARPG)
- alza vélemények - tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- P14s Gen1 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- P1 Gen3 15.6" 4K OLED érintő i9-10885H T2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi