- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny_gold
tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Nem, egyáltalán nem érzem a különbséget. Az iPad 2 a megjelenésekor a Prime-nál is jelentősen drágább volt (ha a 3G-s modell árát nézed, ami ugye a Prime-ban is van), mégis 7/10-et kapott. Azóta a forint csak gyengülhetett. Az érved akkor lenne valós, ha iPad 2 most fele annyiba kerülne, viszont nem ez a helyzet, az ára semennyivel nem csökkent, ugyanolyan drága most is, mint volt annó, így ár/érték arányban sokkal jobb most a Prime, mint a régi iPad 2, és nem hiszem, hogy a teszt időpontjában tudsz bármilyen másik táblát mutatni, ami legalább ilyen jó lenne, és olcsóbb volna.
-
Agro
senior tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Én értem mire céloz. A megjelenés pillanatában "méregdrága" volt az iPad is mégis jobb értékelést kapott ár/értékre. Most megjelent a Prime (dokkolóval ami tartalmaz üzemidő növelést, teljes billentyűzetet, touchpadot, usb csatlakozó, hdmi kimenetet, sd olvasót) sokkal de sokkal nagyobb kínálattal. ICS-el még bivajabb lesz a gép. Nekem is sok érte a 190k de ár/érték arány tekintetében még mindig jobb vétel mint a pad. Az iPad viszont megjelenésekor a többi apple termékhez képest valóban jobb ár/értékben mozgott, de ha a mostani árát nézzük a Padnek még akkor is százszor jobban megéri a Prime.
Amikor a pad megjelent akkor azért kaphatott ilyen jó értékelést mert nem nagyon volt mihez hasonlítani. Szerintem ha a mostanában megjelent csúcskategóriás tabokat nézzük (ami véleményem szerint egyedül a Prime jelenleg) akkor szerintem is megérdemelt volna legalább olyan értékelést mint az iPad már csak a dokkolós kialakítás miatt is. Ha lenne forgalomban sima 32 gigás dokkoló nélkül akkor az kb 160k körül rohangál még ez az ár is messze a legjobb ajánlat.
Bár én nagyon elfogult vagyok, mert beleszerettem a Primeba
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Formula-1 humoros
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 27% 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest