Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Agro

senior tag

válasz Rickazoid #138 üzenetére

Én értem mire céloz. A megjelenés pillanatában "méregdrága" volt az iPad is mégis jobb értékelést kapott ár/értékre. Most megjelent a Prime (dokkolóval ami tartalmaz üzemidő növelést, teljes billentyűzetet, touchpadot, usb csatlakozó, hdmi kimenetet, sd olvasót) sokkal de sokkal nagyobb kínálattal. ICS-el még bivajabb lesz a gép. Nekem is sok érte a 190k de ár/érték arány tekintetében még mindig jobb vétel mint a pad. Az iPad viszont megjelenésekor a többi apple termékhez képest valóban jobb ár/értékben mozgott, de ha a mostani árát nézzük a Padnek még akkor is százszor jobban megéri a Prime.

Amikor a pad megjelent akkor azért kaphatott ilyen jó értékelést mert nem nagyon volt mihez hasonlítani. Szerintem ha a mostanában megjelent csúcskategóriás tabokat nézzük (ami véleményem szerint egyedül a Prime jelenleg) akkor szerintem is megérdemelt volna legalább olyan értékelést mint az iPad már csak a dokkolós kialakítás miatt is. Ha lenne forgalomban sima 32 gigás dokkoló nélkül akkor az kb 160k körül rohangál még ez az ár is messze a legjobb ajánlat.

Bár én nagyon elfogult vagyok, mert beleszerettem a Primeba

Új hozzászólás Aktív témák