Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
manchester85 #79 üzenetére
Nos tablet nincs a tulajdonomban, így csak rövidtávú tapasztalataim vannak a használattal kapcsolatban. Mindazonáltal nem tűnik fárasztónak, sőt, pont a netezés az, ahol nagyon kényelmesnek éreztem például egy notebook mellett. De igazából mindegy is, mert ergonómiailag még mindig az "ósdi" PC a nyerő, szép nagy monitorral, egérrel és billentyűzettel.
-
erdoke
titán
válasz
manchester85 #79 üzenetére
Nem korrekt kijelenteni, hogy tény, az meg egyenesen fasság, hogy kár rajta vitatkozni. Szerintem sokkal többet használtam már tabletet, mint te, és nekem nem fárasztó (kivéve a szememnek, ha túlzásba viszem). Általában két kézzel fogom, és a hüvelykujjaimmal irányítom. Néhány appban persze másfajta vezérlése van szükség, de ezeket ritkán használja az ember hosszú órákon át.
Soha nem volt gondom az ujjaimmal vagy a csuklómmal. Szerintem te egyszerűen nem tudod, hogyan kell/érdemes fogni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Okos Otthon / Smart Home
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam Deck
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honda topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓ MONITOROK
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest