- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
András!
csendes tag
Köszi drlovi
(bár az ipon.hu - val vigyázz mert engem egyszer át akartak vágni egy 50eFt-os mediaplayerrel, de nem sikerült nekik)Avicularia picit szerintem paranoiás vagy
nem akarok személyeskedni, igazad van, alap kockázat, de ezzel a hozzáállással nem lehetne rendelni semmit külföldről, pedig sokat meg lehet spórolni..
Én inkább a drágább cuccokkal vagyok úgy mint te, mert én inkább jobban aggódom a garanciáért, és ezért nem is rendeltem nagyon drága elektronikai kütyüt (gondolok itt 100eFt felletti telóra vagy tabletre, tv, bármi) "csak" egy 1000 eurós dolgot rendeltem, de az nem elektronikai volt, és azonnal bevizsgáltattam ahogy megkaptam...Szóval szerintem a gari érvényesítés fontosabb probléma, mint a vám..
Max fennakad, akkor is kb itthoni áron kapja az ember, de ha nem akkor még jobb
főleg ha itthon nem is lehet kapni. (bár szerencsére ahogy mondtam nekem nem hiányzik egyenlőre a billentyűzet)
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen processzort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- MacBook Pro M1 16" 16GB/ 512 GB SSD
- HP Elite X2 G8 Tablet 13" Touch i5-1145G7/16GB/512GB NVME 3000x2000
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim konzol!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(bár az ipon.hu - val vigyázz mert engem egyszer át akartak vágni egy 50eFt-os mediaplayerrel, de nem sikerült nekik)
nem akarok személyeskedni, igazad van, alap kockázat, de ezzel a hozzáállással nem lehetne rendelni semmit külföldről, pedig sokat meg lehet spórolni..
főleg ha itthon nem is lehet kapni. (bár szerencsére ahogy mondtam nekem nem hiányzik egyenlőre a billentyűzet)