- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Videós, mozgóképes topik
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
András!
csendes tag
Köszi drlovi
(bár az ipon.hu - val vigyázz mert engem egyszer át akartak vágni egy 50eFt-os mediaplayerrel, de nem sikerült nekik)
Avicularia picit szerintem paranoiás vagy
nem akarok személyeskedni, igazad van, alap kockázat, de ezzel a hozzáállással nem lehetne rendelni semmit külföldről, pedig sokat meg lehet spórolni..
Én inkább a drágább cuccokkal vagyok úgy mint te, mert én inkább jobban aggódom a garanciáért, és ezért nem is rendeltem nagyon drága elektronikai kütyüt (gondolok itt 100eFt felletti telóra vagy tabletre, tv, bármi) "csak" egy 1000 eurós dolgot rendeltem, de az nem elektronikai volt, és azonnal bevizsgáltattam ahogy megkaptam...Szóval szerintem a gari érvényesítés fontosabb probléma, mint a vám..
Max fennakad, akkor is kb itthoni áron kapja az ember, de ha nem akkor még jobb
főleg ha itthon nem is lehet kapni. (bár szerencsére ahogy mondtam nekem nem hiányzik egyenlőre a billentyűzet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Hosszabb bemutatón a Hunger, a horror extraction shooter
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest