- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel találgatós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
válasz
Gabor970 #2742 üzenetére
Az a baj a 4GB RAM-mal, hogy (indokolatlanul) megdrágítaná az eszközt. Szóval kb 170 lenne az indulóára, az Asus meg szerintem nem akar (még) ebben az árszegmensben versenyezni. De ha van egy kis eszük, kidobják a T200 4GB-os verzióját is. (Mert ezzel a tömeggel kellene még valami pluszt adniuk, hogy valóban csábító legyen a cucc)
-
gghrtz
őstag
válasz
Gabor970 #2573 üzenetére
De gondolom nem infós lesz, mert ha igen akkor felejtős ez a gép!
Egyébként, én még tudom ajánlani a Lenovo Miix 2 10-et is.(kicsit drágább, de cserébe nagyobb felbontás, jobb képarány, kicsit prémiumabb, bár a dokkolója veszélyes, mert nem tartja olyan stabilan a cuccot, mint ez) Pont most a prohardveren van kint egyébként teszt 3 Win8-as tabletekről. Érdemes lehet elolvasni.
Nem gáz a DVI bemenet, kb 800Ft-ért lehet venni HDMI>DVI átalakítót. -
válasz
Gabor970 #2569 üzenetére
Én is a 64GB + 64 GB sd-re szavazok (128 GB-os sd-t nem kezel). A billentyűzet vékonyabb a nem HDD-s változatnál, ha esetleg ez jelent még neked plusz információt. Természetesen a gyermeked használati szokásai fogják eldönteni, mennyi hely kell neki.
A játékokat úgy pontosítanám, hogy a wp storeban megvásárolható játékok menni fognak rajta. Az asztali pc-s játékokkal lesz gond, ha ilyenekkel szeretne játszani vele.
-
axioma
veterán
válasz
Gabor970 #2569 üzenetére
Ugyis a belso tarhely a leggyorsabb. En azert nem a winchiset vettem, mert az mozgo alkatresz (es nem tudom, venti van-e kulon amiatt), plusz suly. Kulso vinyo meg mehet hozza usb3-on, de az en hasznalati modom mellett nem fog hianyozni (otthoni halon van a nagy adag adat, en elotte a 20GB rendszerrel egyutt eeepc-n is ritkan ereztem a helyszuket, a 32-es kartyan me'g csak lezeng par ritkan hasznalt adat pl. installerek, fenykepek, es igy is boven van a bentin is hely). Tehat inkabb az a kerdes, hogy neki mire kell...
Mi is cetelemesen vettuk, ugyhogy remelem nemszerk. na latod, kozben keresztposzt, mar most van ket ellenvelemeny, valaszthatsz az ervek kozul...
-
gghrtz
őstag
válasz
Gabor970 #2569 üzenetére
Jó választás! Sőt, ha veszel HDMI kábelt (microHDMI > HDMI), akkor még a monitorra is rá lehet kötni. (meg egy wless billentyűzet + egér) Mondjuk játszani nem fog tudni rajta, csak régi játékokkal, és azokkal is döcögősen, de a sulihoz, tanuláshoz, böngészéshez, filmezéshez bőven király. Az érintkezőkkel nincs para szerintem, legalábbis eddig senki nem panaszkodott, de ha mégis beütni a krach, ott a garancia.
Az SD kártya lassú, (10MB/s), és 128-as kártyát nem is kezel (ha jól emlékszem). Szóval ezt nektek kell eldönteni, hogy kell e az 500GB tárhely, de ha főgépnek van szánva a készülék, akkor mindenképpen érdemes, mert elég jó áron adják a +500GB-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest