Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gghrtz
őstag
De gondolom maga a tablet rész az változatlan, csak a dokkoló a más, így én azt gondolom, hogy a sima verziónak is tudnia kell.
Más:
Ha feltöltődik a gép 100%-ra, és mondjuk asztali gépként használom, akkor utána az akkuból szívja a naftát, vagy a töltőről? Mert nagyon nem mindegy. - 

Gabor970
addikt
akkor én kérek elnézést, bevallom nem olvastam részletesen a fórumot. Mint műszaki ember, nem gondoltam, hogy a töltésvezérlést is másként állitják be a HDD-s verzió esetén, de ezek szerint igen. Én azt gondolom, hogy nem a táp felső határa amivel tölt, hanem az csak egy maximális lehetőség, és az eszköz vezérli, hogy az akkut mekkora árammal töltse a lehetőségeken belül. Valóban van abban is logika, ha már van rá mód, miért ne töltse nagyobb árammal. Biztos kiszámolták meddig nem káros az akksinak.

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - További aktív témák...

- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
 - Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
 - Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
 - BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest