- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Catcan
csendes tag
Legalabb nem jartal rosszul leszamitva azt a par napot ameddig nem tudtad hasznalni.
En is irok mar par dolgot. Nekem a wifivel eddig nem volt gondom, lefagyashoz kb 2-3-szor volt szerencsem, a telefonomat sehogysem tudtam bluetoothon osszeimadkozni vele. Gyakran csinal olyat, hogy ha fulhallgatot dugok ra akkor is a tabla szol aztan kb 1 perc bohockodas utan vegre megszolal a fules es elhallgat a tab. Ennek folytatasakent egyszer volt olyan amikor kihuztam a jacket hogy nem jott vissza a hang a tabra, ujrainditas megoldotta. Ha beagyazott youtube videot neznek es kirakom erintessel (tablet modban) teljes kepernyore akkor ha barmiert belekattintok(reklam,hangero,pause) visszadob a kinagyitas elotti oldalra eltunik a video de a hang megy tovabb(touchpad hasznalatanal nincs ez). Neha a touchpad nem erzekel rendesen kell neki fel-1 masodperc hogy ujjaeledjen. Chromeban ha megnyitok valamit uj lapon es gorgetnek akkor gyakran dob vissza oda ahonnan megnyitottam az uj oldalt(ez sincs touchpaddal). Jatekbol a ViceCity tokeletesen fut(na) HA kezelne a radugott egeret a jatekon belul is, a san andreast meg nem probaltam. COD2-t felrakja majd valami hibaval sosem hagyja elindulni sajnos. Nekem az ASUS regisztracios programja fagyasztja le mindig, kivetel nelkul.(nincs frissitve meg a BIOS)
Leirva ezek eleg rosszul hangozhatnak, de osszessegeben elegedett vagyok vele es nem bantam meg a vasarlast. Azert ha valaki tudna megoldast a fentebbi tapasztalatokra akkor megirhatna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Bomba ár! Dell Latitude 5580 - i5-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest