- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
petlee23
csendes tag
Bár tudom beszéltünk már a kijelző fényerőről,ha jól tudom erről még nem volt szó:
Szóval azt már kikapcsoltam, hogy a fényerőt a külső világossághoz állitsa be a gép.De egyre nem tudok rájönni,pedig tegnap óta rajta vagyok:
Ha leveszem a töltőről úgy állítottam be hogy a fényerő 40% legyen.Ami le is csökken 100%-ról,ha működés közben veszem le a töltőről. De amikor töltő nélkül kezdem el használni, vagy esetleg alvásból ébred fel, akkor mindig nagyobb fényerővel kapcsol vissza.Energiasémáknál a spec.beállításoknál 40% ra tettem,ha telepről működik, és még a jobb oldalsó panelnél (beállítások,kijelző) is kb ott van a csúszka,de csak akkor halványul 40%ra, ha megérintem a fényerőcsuszkát a helyén. Remélem érthető a problémám.. :S
-
Egon
nagyúr
Ez mondjuk abszolút így van. Egy TN-paneles monitornak, nagyságrendekkel gagyibb képe van mint egy VA vagy IPS panellal szereltnek,
Nézegettem közben a (lehetséges majdani) konkurenciát: nem nagyon találtam a T100 közvetlen riválisát (de lehet hogy nem voltam elég alapos). A Lenovo és az Acer versenyzője 8 colos lesz, a HP-é ugyan 10 colos (vagy 11? nem emlékszem), de fullhd felbontással. Marad a Dell, de ott is 8 és 11 colos versenyzők indulnak, a nagyobb méretben fullhd felbontással és izmosabb (a rossznyelvek szerint 5 perc intenzív hajtás után a teljesítményt visszavevős) Atommal...
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- HIBÁS GAMER asus rog strix 18col i7-13gen ddr5 2xNvMe RTX 4060 HIBÁS kérlek olvasd el a leirást
- ASUS ROG Strix G614FR-S5178 Volt Green - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő