Új hozzászólás Aktív témák
-
Gork
tag
válasz
miklos2 #4174 üzenetére
Sziasztok!
Végre én is tulaj lettem az edigital által. A barátságunk nem indult túl jól. Kicsit bénán volt összerakva és a touchpad burkolata 1 mm-nyit el volt csúszva lefelé, azaz rá volt csúszva a billentyűzet burkolatára, ami miatt nem lehetett lenyomni a touchpad billentyűit. Viszont szerencsére egy kicsit erősebb nyomásra sikerült a helyére pattintani. Mondjuk így is kicsit furcsa a nyomáspontja a sarkokban, de működni működik.
Viszont amiért írok. Ez életem első tablete, és ebbe a hibrid megoldásba annyira beleszerettem, hogy biztos vagyok benne, hogy ha a laptopom megadja majd magát a jövőben, akkor egy erősebb asztali gépet veszek helyette, és ilyen hibrid megoldásoknál maradok ha a mobilitás a lényeg. Viszont épp ezért szeretném még sokáig élvezni a kis gépet, ezért javaslatokat kérnék tőletek, akivel meghosszabbíthatom az akku élettartamát. Sajnos egy telefon egy év alatt is jelentősen veszít az erejéből, de ott legalább cserélhető az akku.
Olyanokra gondolok, hogy érdemes mindig maximumra tölteni és addig használni, míg töltőt kér? Kerüljem azt, hogy rátöltsek pl. félórát ha merülőben van, de nincs idő kivárni a teljes töltési ciklust? Amíg tölt, addig kerüljem a használatát vagy nem számít? Ilyesmikre gondolok, és köszönöm előre is a javaslatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged