Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
USB 2.0 elméleti maximuma 48MB/s (30-at szokott hozni usb3.0s pendrive 2.0 portban, ezért kérdeztem, hogy ezt a sebességet tudja e), és engem elsősorban az érdekel, hogy húgom tudjon tárolni rajta cuccokat, filmeket, sorozatokat, és róla tudjon filmezni, és samsungnak micro SD kártyái közül elég az EVO, vagy inkább a PRO legyen.
OS és programok értelemszerűen maradnak a 32 gigás eMMC chipen, de 32 giga kevés, és ezért kéne neki kis kiterjesztés, és mivel a 256gb-os mSata SSD kiesett, HDD nem megy bele, így marad a micro SD kártya.
csak nem tudom, hogy melyik legyen, mert abban sem vagyok biztos, hogy támogatja a 64 gigát 
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mesterséges intelligencia topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Surface pro 7+
- ASUS Zenbook S13 UM5304VA 3K OLED / Intel Core i5-1355U / Intel Iris Xe / 16GB LPDDR5X / 1 TB SSD
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak nem tudom, hogy melyik legyen, mert abban sem vagyok biztos, hogy támogatja a 64 gigát