Új hozzászólás Aktív témák
-
Bishi
tag
válasz
t72killer #10 üzenetére
Konkrétan nekem ilyen igényeim voltak:
- Terepre kimenve a drónomat rádugva az USB-re, tudjam újraprogramozni a repülés vezérlőt. Android fel sem ismerte az eszközt, de még a korlátozott szoftverfelhozatal is probléma volt. Persze így nem volt lényeges, hogy a csatlakozás lehetetlen.
- Arduino programozgatás. Ugyanaz mint fentebb.
- A többi igény szokásosabbnak mondható, semmi extra: Legyen könnyű, legyen szétszedhető tabletosra, bírja sokáig akkuval, tudjak rajta böngészni, filmet nézni, pdfet nézegetni, szövegszerkeszteni (esetleg itt az office előnye)Nekem egy Acer Switchem van win10-el, a 2GB ram nem túl sok - több lapfülön böngészni nem túl gyors, a proci is gyengébb, mint aminek örülnék, de a lényegesebb feltételeknek megfelel. Az andoidos 8 magos nagyon gyors tableten meg ugyanúgy tudtam filmet nézni mint a Switchen, csak sokmindent nem tudtam azzal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Formula-1
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- PS Plus előfizetések
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest