- Akciókamerák
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós kamerák
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diocles
aktív tag
válasz
Daywalker
üzenetére
Igazad van, önmagában ez a cikk nem érdemelt volna ekkora háborgást, talán a többi sem. Azért fortyantam fel, mert megszoktam itt egy saját magatok által felállított sztenderdet, amitől kezdtek tendenciózusan eltérni és nekem a régi irányvonal tetszett. És nem is te vagy ezen a téren a legnagyobb szabálysértő, csak valamiért itt írtam ki magamból, sajnálom.
-
Diocles
aktív tag
Ezek a kattintásvadász dumák engem is nagyon zavarnak és az utóbbi időben nagyon rendszeressé kezdenek válni. Nem emiatt, hanem ennek ellenére olvastam el a cikket. Nem kell átvenni ezt az indexes színvonalat, mert az itteni olvasóközönség erre nem vevő. Örülök, hogy mindig az első hozzászólások között kéri ki ezeket magának valaki, ezzel is mutatva, hogy ez itt egy kontraproduktív dolog.
Két technológiai észrevétel.
1) gsync/adaptive sync: ez a technológia ugyanolyan alap kéne, hogy legyen, mint a mozgóképek esetén legalább 48 fps. A kép szétszakadozása vagy a felére bezuhanó framerate közül egyik sem elfogadható, mert semmi sem indokolja őket technológiailag. Az egyetlen értelmes megoldás az adaptív refresh rate.
2) A háttérvilágítás villogtatása nem a folyadékkristályok mozgásának rejtésére szolgál. Azért van rá szükség, mert ha egy mozgó objektumot követsz a szemeddel, akkor a "kitartott" kép csíkot húz a retinádon, a felvillantott azonban nem. Aki szeretné jobban megérteni a dolgot, az a low persistence display témában keresgéljen [1].
Új hozzászólás Aktív témák
- Hajlított Dell 34"-os 3k-s monitor kiárusítás!!! AkciÓÓ!
- SAMSUNG LS32BG700EUXEN 32" Q-LED G7 144hz MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS55CG97WNUXUF) ODESSEY ARK GAMER 140CM MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49DG910SUXEN) 144HZ 5K OLED GAMER MONITOR !UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG950SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő