Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• citkar

addikt

válasz jeni #80 üzenetére

"Ennyiért 3-4x jobb gépet lehet összerakni" - ha 4 kg alatt marad, összecsukható és elfér egy kisebb válltáskában én kérek belőle.
    Persze ez a 800 ezres ár valóban drága, hasonló, nem sokkal kisebb teljesítményű laptopot fele ennyiből (vagy akár kevesebből is megvehetsz) és szerintem is belefért volna több extra a 800 ezres árba, de ők ennyiért adják...nem véletlen, hogy nem ezt vettem meg :)

Nem vagyok a laptopok szakértője, de már elég sok éve használok laptopokat (asztaliak mellett), többek közt valódi gamer laptopokat. Egyiket sem pasztáztam át soha (pedig az első még ma is jól teszi a dolgát ismerősnél, bő 4 évesen). Nem olcsóak ezek a gépek, de sokat bírnak, tényleg lehet velük játszani, nem olvadnak szét. Ez főleg amellett hangzik jónak, hogy a VGA-k és a CPU-k teljesítménye is elegendő komolyabb játékokhoz.
    (#81) kolopele :
    Mikor motorozni megyek, vagy megyünk néhány napra, vagy akár 2-3 hétre, akkor mi is visszük a laptopokat :D
    Mondjuk személy szerint tényleg sokat hordom, emiatt én egy vagyok abból a rendkívül szűk rétegből, aki 15 col alatti valódi gamer laptopot keres.

Új hozzászólás Aktív témák