Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Powerbank topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aTaki
csendes tag
válasz
pcMANiac #1736 üzenetére
Valamit félre értesz ...
Version 1.33P
Description O!Play HDP-R1 firmware update (For PAL TV system user)
1. Add Podcast media service
2. Shorten the time of samba scanning
3. Improve HDMI compatibility
4. Fix photo slide show issue: system will be reset when playing some jpg files
5. Fix weather service issue: reset issue
6. Fix it can’t play OGG file
7. Fix ASUS RT-11N firewall issue.
8. Fix exif issue: can’t show correctly
9. Fix volume UI issue: sometimes can’t disappear
10. Fix stopping photo with music issue: the system will stop photo first and then music
11. Fix file copy issue: the File copy UI can’t disappear
12. Change the audio driver firmware
Version 1.30P
...
Version 1.29P
...
Version 1.28P
...
Version 1.24P
...
Version 1.21P
Description O!Play HDP-R1 firmware update (For PAL TV system user)
Internet service:
1. Over 20,000 internet radio stations
2. Over 100 internet TV channels
3. Flickr
4. Picasa
5. Weather
New functions:
1. Add BD iso navigation and subtitle identification
2. Add BD/DVD direct play by folder
3. Add hue and saturation tuning in video setup menu
4. Add Brazil language support
5. Add power saving function in system setup menu
6. Add My shortcut edit function
Fixed bugs:
1. Fix UPnP bug: wrong data information
2. Fix Timezone setting bug: can't stop issue
3. Fix Clear key does not work when key in encrypted string
4. Improve JiPin 8042 HDMI compatibility -
kuksa90
őstag
-
Warter
addikt
válasz
pcMANiac #1687 üzenetére
Hát ott tényleg nincs különbség, oda teljesen felesleges. De ha mondjuk egy 2x2 méteres vásznon nézed projektorral, akkor ott már fogsz látni különbséget. Egyébként már egy FullHD-s 42-es LCDtv-n is látható nüansznyi különbség, de ezért persze én se töltöm le a 25 gigás verziót.
-
kuksa90
őstag
válasz
pcMANiac #1675 üzenetére
Szerintem eljutottunk: PC-nek hívják,és gyakorlatilag mindent tud(hat).
Erre veszünk mindenféle célhardwereket (set-top box, DVB-T,MMP,WIFI,stb), és utána sírunk,hogy miért nincs minden egyben...
Én végülis csípem,hogy mindegyik külön van: ha egy behal,akkor nem áll le az egész hóbelevanc... -
kuksa90
őstag
válasz
pcMANiac #1673 üzenetére
Hát ja.Ezért gondolom,hogy halott ügy...és még lehet(ne) igény DVB-C és egyebekre - de végső soron ez egy multimédia player - miért kéne pc-t, vagy akármit csinálni belőle? Játssza le az ÖSSZES - vagy a legtöbb formátumot, kezelje a ráaggatott tárolókat, de azt stabilan, gyorsan, megbízhatóan. Ja, és egy hirtelen áramkimaradás után ne akarja formázni a vinyót..
-
Rapit
csendes tag
válasz
pcMANiac #1625 üzenetére
A múltkori ajánlat alapján megnéztem a gépen, hogy milyen a filmek video codec-ja. Tök vicces, mert teljesen megegyezett mindenben a hálózatról lejátszott és a szintén hálózatról le nem játszott film.
Fogtam, kimásoltam őket pendrive-ra, és megnéztem úgy, hogy bedugom a lejátszóba. Agyfrászt kaptam, mert lejátszotta mindkettőt.Van ilyen tapasztalatotok? Mármint hogy két egyforma codec-ű film esetén hálóról az egyiket lejátsza, a másikra azt mondja, hogy hibás fájl! Nem látok logikát benne....
-
sellerbuyer
őstag
válasz
pcMANiac #1619 üzenetére
Kiemeltem vastagon a lényeget (ami nem sértő, hanem úgy gondolom, hogy maximálisan igaz). Ha nem látod, vegyél szemüveget. Ha nem fogod fel....erre nincs tippem. A szarkazmusodat meg tartsd meg magadnak, thx.
Ha neked van időd/energiád egy csomó döglusta embernek privátban leirkálni ugyanazt és ugyanazt, amit már százszor leírtál, akkor kivétel nélkül mindet hozzád fogom irányítani, aki megkeres engem. Majd meglátjuk, akkor mekkora lesz a szád.
-
kisgyerek85
senior tag
válasz
pcMANiac #1593 üzenetére
Igen, nekem ez az egyszerűbb megoldás
Nem kell ott gubbasztani meg ki be húzni a tápot, hanem csak rádugom a pendrivet visszajövök a gép és megcsinálom amit te írtál.
Még nem találkoztam hibaüzenettel, de legalább tudom ha előjön akkor a gubbasztós módszert kell választanom -
Egon
nagyúr
válasz
pcMANiac #1550 üzenetére
Végignéztem a linket. Ezek a beállítások vannak nálam is, mégse megy.
Viszont a lejátszó CD-jén levő o-link alkalmazással sikerült elérnem a gépen levő könyvtárakat a lejátszóról. Elég gány dolog így, mert ha nem fut ez a program, akkor nem látja az egyébként megosztott könyvtárakat sem, de legalább működik...
Ami a fagyást illeti: hardverhiba vagy inkompatibilitási gond lesz. Ha kikapcsolom a rádugott mobilrack-et, normálisan működik. Ha kihúzom a hálókábelt, megy bekapcsolt rack-kel is. A kettő együtt viszont fagy. Az e-satás portba van dugva a rack (usb-vel), lehet kipróbálom a másik usb portot. -
Egon
nagyúr
válasz
pcMANiac #1543 üzenetére
Bekapcsoltam az egyszerű fájlmegosztást, de továbbra is jelszót kér. Kifogytam az ötletekből.
Sajna egyéb anomália is jelentkezett. Tegnap este dugtam rá a hálókábelt, próbálgattam a beállításokat, majd kikapcs és mentem aludni. Ma reggel bekapcsoltam, és egy fehér Asus felirat fogadott a képernyő tetején, majd se kép se hang. Áramtalanítottam a masinát, majd visszadugtam és próbálkoztam a hálózat elérésével. Kikapcsoltam, majd egy perc múlva, mikor visszakapcsoltam volna, nem reagált a távirányítóra... Újabb áramtalanítás következett. Ezután belefagyott a tallózási műveletbe is.
A következő áramtalanítás alkalmával lehúztam a hálókábelt és láss csodát: a masina működik rendesen (azóta párszor kikapcsoltam, és tesztképpen tallózgattam a menüpontok között, elindítottam filmlejátszást stb.).
Lehet hogy a 15m-es hálókábel összeszed valami zavart (elég sok tápkábel mellett tudom csak elvezetni: tévé, hifi, DVD-lejátszó stb.)? Gyárilag 1.33P firmware van rajta (mivel csak lejátszásra használnám, no meg jó lenne a hálókábelen keresztül fájlokat másolni a vinyójára, esetleg a gépemről lejátszani filmeket; más funkció nekem nem kell, ergo nem akarok nem gyári firmet rakni rá ha nem muszáj). -
Egon
nagyúr
válasz
pcMANiac #1541 üzenetére
Két XP-s gép van, egyiken sincs jelszó (csak 1-1 felhasználó van).
Mindkét gépen engedélyeztem a vendégfelhasználót. Az egyik gépre be tudok lépni a könyvtárakba is, a másikra nem... Valami jogosultság-probléma lesz, de nem értem: a gépre mindkét esetben be tudok lépni (a vendégfelhasználó engedélyezése nélkül, nem engedett be a gépre se).
A samba szerver bekapcsolása elkerülte a figyelmem, köszi. -
boroskarcsi
tag
válasz
pcMANiac #1523 üzenetére
értem és köszönöm.
arra tudsz vmi megoldást, hogy hogyan lehet kikapcsolni a wifit?
(próbáltam a connection 2-re rosszat megadni( az 1-n lenne az én routerem), 1x ment is, de azóta nem sikerül, sőt most már a gépemet sem látja az R3...kezdek kiakadni.bocs: áram ki-be- erre megoldódott.
kérdés: van olyan "kolléga" aki némi KP ellenében házhoz jönne és beállítana mindent?
-
SANKADI
aktív tag
válasz
pcMANiac #1424 üzenetére
De, olvastam, de előtte meg azt írták kapcsoljam be.
De most visszatettem a rev2_bin verziót, és már működik is ahogy azelőtt, nekem az a Total Commanderes másolás tökéletesen elég, csak néha tudjam cserélgetni filmeket. A többi csili-vili dolgokat úgysem használnám. De annyit változtattam, hogy nem a plus, hanem a bin verziót tettem vissza, esetleg így tudok majd kedveskedni a magyarosítással a feleségemnek. -
SANKADI
aktív tag
válasz
pcMANiac #1312 üzenetére
Hát, nemtudom az R1-es- hez HD2 FW-vel lehet tenni közvetlen Wifit (egy USB-sre gondoltam) ? Ha igen kipróbálom, igaz nincs rá szükségem.
De elég gyorsan másol olyan gépról is, amely a routerhez wifin csatlakozik. Lemérem ennek is a konkrét sebességét. Igaz ez már csak egy közvetett Wifis kapcsolat. De ha az Oplayer mellé teszi az ember a routert, már lehetnek bárhol a wifi-vel kapcsolódó gépek tonképpen. -
SANKADI
aktív tag
válasz
pcMANiac #1307 üzenetére
Én most másoltam fel egy 3 GB-os DVD-t, 5200-5800 Kb/s sebességgel vitte Norton Commander -el FTP-n. Kb. 10 perc alatt felment.
A Router egy Cisco EPC3925 szerkentyű, (ED3-as koaxos IPTV rendszerhez adják, van rajta WIFI, + 4 darab vezetékes ethernet port, ebből 3 szabad, 1 az IPTV). Az Oplay-hoz kábelen van csatlakoztatva. Ezek szerint ez egy jó sebesség? -
kuksa90
őstag
válasz
pcMANiac #1307 üzenetére
Nemcsak nálad...ez nem a hibája az asusnak, hanem a tulajdonsága.
Olyan 1800 kbyte/sec és 4300 kbyte/sec közötti értékeket vesz fel,jobbára az alsó tartományban.
Node nem sietek sehova: este ráuszítom, és reggelre felpakolja.Pár film összegyűlik a pc-n, utána hadd szóljon. -
sellerbuyer
őstag
válasz
pcMANiac #1289 üzenetére
Jesszus pcMANiac, miket írsz?
Egyáltalán nem ezekről van itt szó, amikről írtál.
Az R1-nek kell majd látnia a HD2 belső vinyóját. Ezt pedig a PC is látja simán, csak tudod Samba-t kell telepíteni a player-re, mert fájlszerver proggy nélkül hogyan is működne szerverként a cucc? A NAS funkciók egy része pont erre való, hogy szerverként tudjon műxeni a player-ed és elérhető legyen bármilyen más LAN-on lógó cuccról, vagy FTP-vel a netről is akár.
Néha komolyan nem tudom, minek törjük magunkat, meg koptatjuk a billentyűzetet, hogy segítsünk néhányan, ha rendesen el sem olvassátok és/vagy nem tudjátok értelmezni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest