- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple notebookok
- E-book olvasók
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Van itt még vki?
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
cassius.clay
senior tag
Ide nem jár senki? Tudna valaki válaszolni?
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
Erről vélemény esetleg?
AsusPrivát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
Barney1981
csendes tag
Jó kis laptop, az ára is csábító, de a legutóbbi hsz óta találtam három elég meggyőző gépet.
1. Acer AS5750-2312G32MNKK 15.6" LED Core i3 2310M 2.1GHz,
2. Acer AS5750G-2634G75MNKK 15.6" LED Core i7 2630QM 2.0GHz,
3. Dell Inspiron 15R Black Ci7 2630QM 2.0GHz.Mindhárom Sandy Bridge-es, az utóbbi kettő pedig 4magos, és 1GB-os VGA kari van bennük, és mindkettő 200eFt környékén van. Szerintem meg is veszem az egyik négymagosat, bár a kétmagos is elég barátinak tűnik...
-
dean23
csendes tag
Hát elég szomorú vagyok. Három hete rendeltem, de még a fény se látszik az alagút végén! Nem örülnék neki ha egy hónap múlva plusz 50-100 ropival többet kérnének a javított kiadásért!
-
Sanya
nagyúr
elméletileg a laptopokban 2db sata port kell: 1db: merevlemez és 1db: optikai meghajtó. bár az újabb, drágább laptopokban már 2db merevlemeznek van hely, vagy egy ssd, és egy hdd, vagy 2 egyforma hdd, raid1- vagy raid0-ban használva, és itt már kevés a 2db sata port, és igénybe kell venni a sataII portokat is, amelyek hibásak.
egy asus minőségű laptopnál nem lenne jó, és kifizetődő, ha 3 év múlva tönkremenne az alaplap, és garanciába visszakerülne a gyártóhoz, mert akkor már olyan alaplapja biztos nem lesz, és mégis vmi gépet kell visszaadjon a vásárlónak.
acernél szarnak bele, 1 évig megy, utána meg báj-báj (gyk: bye-bye)
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Sanya
nagyúr
válasz (ÉN)közPONT #74 üzenetére
elvileg nem
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
(ÉN)közPONT
őstag
Vajon itt is lesznek a chipsettel problémák?
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
adwin
tag
szép darabok
Üdv adwin
-
Kobe
veterán
kinek mi (és mire) kell....vonaton én is inkább telefonról filmezek pl (ameddig nem jön valami korrekt tablet), de ettől függetlenül a cuccnak abszolút nincs szégyenkezni valója, sőt. Nem csak képek alapján mondom, sokat tapogattam, rendben van, még egy dell XPS 15 höz képest is odaver a minősége és egyedisége szerintem. A dellt pl elsőre nem tudtam emgkülönböztetni az n5010től, annyira hasonlóak, ezt meg a sor legelején kiszúrtam.
Én pl alapból két notiban gondolkozom, mindig - egy kicsi és könnyű üzleti munkára ami bírja 4-5 órát bármikor + egy asztali játékra, szórakozásra, ami legtöbbször hálózatról megy....a másodikba bőven belefér ez az asus nálam, az elsőt emg egy dell latitude e6410 elégíti ki.
Az hogy ki mit mer elővenni vonaton, az meg már inkább presztízskérdés volna vagy mi ?
[ Szerkesztve ]
-
-
rob400
csendes tag
Kíváncsi vagyok mi értelme ennek a teljesítmény hajhászásnak, megfelelő akkuteljesítmény híján.
Bazinga!
-
jbush
tag
Üdv!
Nem szerinte, hanem a helyesírási szabályzat szerint írjuk így. Az a cím jól van írva.
Egyébként kíváncsi voltam, lesz-e a vitaindító hozzászólásodra reakció - kellemes meglepetés, hogy kis hazánkban vannak még, akik nem felejtettek el helyesen írni
És ez a tisztelet kijár Neked is, hiszen felléptél egy Általad magyartalannak tartott kifejezés ellen. -
ro_bert17
őstag
Szóval a finisen is túl vannak a sandy bridge-dzsel szerelt notik??
Mennyi nyelvész van itt??
Egyébként nagyon helyes! Jöjjenek csak ezek az új mini erőművek jó áron, és akkor hátha lejjebb megy a használt C2D procis notik ára. -
Solten
őstag
Hu, jo aron van...
Saor Alba
-
Zolás
addikt
Akkor legyen neked igazad Ha szerinted kiejtés szerint írjuk a dolgokat....
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
W.Wilson
aktív tag
Látom még mindig nem veszed a fáradságot ahhoz, hogy elolvasd a helyesírási szabályzatot. Még egyszer utoljára bemásolom: "A -val, -vel és a -vá, -vé rag v-je ilyenkor is az utolsóként kiejtett mássalhangzóhoz hasonul: guillotine-nal; Iaşi-sal, Molière-rel; stb." Ez nem "mindenféle okoskodással kitalált szabály", hanem szó szerinti idézet a szabályzatból.
És várom a véleményed arról, hogy hova tűnik a -vel rag v-je.#61
Milyen szerintem? Az előbb írtam, hogy ez MTA helyesírási szabályzatából van, de ha tudsz ennél hitelesebb forrást a magyar helyesíráshoz, akkor ne szégyellj vele előállni. És igen, kiejtés szerint is írunk. Ha esetleg nem hallottál volna még róla, a magyar nyelv négy írásmódja közül az egyik a kiejtés szerinti.[ Szerkesztve ]
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
Zolás
addikt
válasz Day 'n' Nite #58 üzenetére
A hasonulással nincs baj. Ahogy írták: bridzs-briddzsel. De nem ugy írjuk hogy bridzs-dzsel!
A második ponthoz: A magyar toldalékot nem kiejtés szerint írjuk hozzá.
Egyébként osztom a véleményed. Legalább foglalkozunk vele legyen bárkinek is igazaCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Day 'n' Nite
tag
A fenébe, megelőztek
Egyébként személy szerint pozitívan értékelem a vitát.Legalább foglalkoztat minket a saját nyelvünk.[ Szerkesztve ]
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
Day 'n' Nite
tag
Sima ~val/~vel toldalék.
"A -val, -vel és a -vá, -vé rag a mássalhangzót jelölő nem magyar betűre vagy betű-
kapcsolatra végződő idegen közszavakhoz és tulajdonnevekhez úgy járul, hogy v-je teljesen
hasonul az utolsó kiejtett mássalhangzóhoz""Ha az idegen írásmód szerint írt közszó vagy tulajdonnév végén hangérték nélküli (ún.
néma) betű van, vagy ha az utolsó kiejtett hangot betűknek bonyolult, írásrendszerünkben
szokatlan együttese jelöli, akkor a magyar toldalékot mindig kötőjellel fűzzük a szó testéhez"Nos, szerintem ezek lefedik a Brigde szóra vontakozó (és idevágó szabályokat).Az első a dzs-t, a második a kötőjelet bizonyítja.
Az más kérdés, hogy attól még tényleg furán hangzik, illetve látszik.De szerintem megszokás kérdése...
“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
W.Wilson
aktív tag
Nagyon el vagy tévedve. Jobban tetted volna, ha leszálltál volna a magas lóról, és elolvastad volna az általam linkelt és JColee által bemásolt részletet a helyesírási szabályzatból.
De ha ennyire kötöd az ebet a karóhoz, megmagyarázhatod, hogy hova tűnik a -vel rag v-je a te verziód szerint.%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
Zolás
addikt
Tökéletesen ismerem a helyesirás szabályait. Pont azért hívtam fel a figyelmet arra hogy -dzsel nincs. Akárhogy hasonul és akármelyik helyesírási szabályt is próbáljuk ráhúzni erre a dologra.
Sandy Bridge-el. Ennyi. Nem mindenféle okoskodással kitalált magyar nyelvtani szabályt létrehozni, illetve átalakítani.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
vérpistike
csendes tag
zsír ez a cuccocska
-
DriderG
tag
Csak nekem fura az, hogy 32 bites Windows-zal adják, amikor az egész rendszerben van össz-vissz 5GB RAM? Dedikált grafikus vezérlő használatakor akkor elvész 1 Giga a rendszermemóriából? Ide szerintem kellene legalább egy 64 bites Win7.
-
JColee
őstag
A magyar helyesírás szabályai 217. pont (12. kiadásban 86. oldal alja):
Bizonyos esetekben kötőjellel kapcsoljuk a toldalékokat az idegen közszavakhoz és tulajdonnevekhez.
a) Ha az idegen írásmód szerint írt közszó vagy tulajdonnév végén hangérték nélküli (ún. néma) betű van, vagy ha az utolsó kiejtett hangot betűknek bonyolult, írásrendszerünkben szokatlan együttese jelöli, akkor a magyar toldalékokat mindig kötőjellel fűzzük a szó testéhez: guillotine-t, mansior-nek; Glasgowban, Loire-on, Montesquieu-nek, Montreux-ig, Peugeut-t, Rousseau-val, Voltaire-á; stb. -De Anjouk.
A -val, -vel és a -vá, -vé rag v-je ilyenkor is az utolsó kiejtett mássalhangzóhoz hasonul: guillotine-nal, Molière-rel;Nem írtam ki az összes példát.
[ Szerkesztve ]
-
ribery22
tag
Nem kötőszó, hanem toldalék. Ahogy Te gondolod, az képző és azt jelentené hogy valaki ezzel foglalkozik, ezt csinálja (mit csinál?=ige). A dzsel a vel-ből van ami rag, tehát a mivel kérdésre válaszol.
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
_csocso_
senior tag
Nagyon ütős kis cucc lett, Acer is árulja már a gépeit?
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
kisza25
félisten
igazatok van acer, de 213eFt és egy év gari kiterjesztés és még mindig van egy jó géped 230eFt-ból
igaz ami ennek az asusnak felel meg 15,6" 243eFt és gari kiterjesztés
ami 17,3" az meg 273eFt és garikiterjesztés
nekem van ASUS notim, de nem érzem, hogy azonos árfekvésben jobb lenne, mint az ACER,
én nem vagyok márkabolond, van Toshibám, ACER-em, ASUS-om, notiból,
asztali gépben már volt mindenem asrocktól ECS-en keresztül asus, gigabyte, Sapphire...
szal nem a márkát néztem, hanem a hardvertAlfa Romeo Giulietta Sprint
-
Zolás
addikt
Nem kötöszóként ember. Nem érted hogy -dzsel nincs? Nem csak a dzsel szó a lényeg! a -! Sandy Bridge-el! Nem -dzsel!
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
ribery22
tag
Az idegen szavakat a magyar helyesírás szerint kell írni, mint ímél (hivatalosan) vagy Dzsenifer, az ejtett szóvégi hang is befolyásol. A dzsel a -val, -vel hasonult véltozata, harmadikos tananyag.
[ Szerkesztve ]
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
Petyás
tag
Szerintem ez az igazi asztala a SB-nek. Mobil felhasználásban előnyös a Turbo. Már majdnem megkérdeztem az előző tesztben, hogy lesz-e ugyanez laptopban. Kár, hogy a kisebb procik fix órajelen fognak ketyegni. Az ár pedig nagyszerű!
-
Zolás
addikt
Ez igy helyes. Viszont -dzsel nincs. NINCS. És mivel nem magyar szó nem is toldjuk ilyenképp. Az hogy milyen hangra végződik nem azt jelenti hogy úgy toldom. Nem kiejtés szerint írunk!! Bakker másodikos magyar nyelvtan!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz BobChemistry #12 üzenetére
Azt én is várom. Ez most jó architektúrának tűnik.
Més que un club!
-
CharlieDrop
veterán
válasz Day 'n' Nite #23 üzenetére
Na jó, de meddig kell várjak?
Félreértés ne essék, kedvelem az AMD-t, most is van egy asztali X2 250-essel szerelt gépem, ami megy nyugdíjba, és kellene egy noti helyette, de egyszerűen ár/érték arányban se nincs sehol az AMD...
De ha tud vki, vmi bíztatót, ne tartsa magába, mág 1-2 hónap mire gépet veszek...
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
W.Wilson
aktív tag
Mutatok: bridzs (a kártyajáték). Ragozva briddzsel. Tudod, ezt hívják teljes hasonulásnak. A Sandy Bridge dzs hangra végződik, ezért a -val, -vel rag v-je dzs hanggá alakul. És mivel a szó végén egy néma betű áll, ezért a toldalékot kötőjellel kapcsoljuk. link
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
Boxi88
őstag
Egész pörgős kis mobilprocesszorok lettek! Leginkább a grafikus teljesítménye tetszik.
-
Zolás
addikt
válasz Day 'n' Nite #37 üzenetére
. -dzsel... ha mutatsz egy magyar megfelelőt amit igy kell kiegésziteni akkkor elfogadom. Szerintem te is érzed hogy ez igy gáz.
-
banhammer
veterán
i5-2537M 1,4/2,3 GHz 2/4 3 MB 350/9000 MHz 17 W
9000 Mhz????
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Day 'n' Nite
tag
Szerintem így kell írni a helyesírási szabályok szerint. Az más kérdés, hogy hülyén néz ki... Pl.: a Motocross-t is már Motokrossznak kell írni (egy autós magazinban láttam így), az is elég kreténül fest... ez van...
-
Zolás
addikt
Megkérném a készitőt aki felrakta a cimlpara hogy nagyon gyorsan takaritsa el onnan a Sandy Bridge-dzsel feliratot mert....
Most komolyan ki találta ki ezt az új kötöszót? Ne csináljuk már. Ránézek a PH főoldalára és ez virít az arcomba....Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
rizso
addikt
Hát könnyen meglehet, hogy nálunk nem 250k lesz ilyen felszereltséggel. Az N61vn-em nálunk 300k körül volt a boltokban, Szlovákiából meg 220k-ért rendeltem meg...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
smkb
őstag
válasz goodboy007 #33 üzenetére
"A GT 200-300-400-500-as sorozat ezek szerint szinte tök ugyanaz notebookos viszonylatban, csak órajelben van eltérés "
Nem egészen, a 200/300-at állíthatod párhuzamba és a 400/500-at. Más architektúra a 200/300 mint a 400/500. A 200/300 és 400/500-on belül a hasonló végződésüek hasonlók, csak tudni kell hol van a váltás (pl 420-435 ig 96 shader csak més órajelek, 445 már 144 shader, 520-550-ig 96, 555 már 144 stb...)
A GT420M valamivel gyengébb a HD5650-nél, a GT540M viszont erősebb a HD5730-nál. Ha megnézed az Acer 15"-os SB procis notijait ott lehet látni, hogy kb ugynannyiba kerül most egy corei5 SB+GT540M felállású cucc, mint a korábbi corei5 + GT420M-el szerelt verziók. Azért ez így nem olyan rossz...
-
goodboy007
senior tag
Ezek a GTx20-as Geforce-ok nagyon fikák .
A Mobility HD5650-esen 1600x900-on, max grafikán (AA is maxon) szárnyal a GRID, pedig ez jóval később jelent meg.
A GT 200-300-400-500-as sorozat ezek szerint szinte tök ugyanaz notebookos viszonylatban, csak órajelben van eltérés (természetesen az azonos végződésű modellekre gondolok)?[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
superecneB
őstag
A végén nem HP Envy akarna lenni? (Sandy ide vagy oda nekem inkább az kéne mivel nem használnám ki soha ezt a teljesítményt)
-
Tomekk.
aktív tag
Nem tudjátok, hogy a szandis Dell Studio-k mikorra várhatóak?
-
kenwood3
addikt
űtős kis masina csak külsőleg nem bejövős számomra
Mi az az ekezet dragasag??
-
motorhead
aktív tag
Miért kell egy százast minden tesztben oda tenni a touchpad-re?
..--OLDSCHOOL FOREVER--..
-
Day 'n' Nite
tag
"Azért várd ki a teljesértékű válaszlépést!"
Valami hasonlót akartam írni
Tényleg jó lenne, ha mozgolódna az AMD végre...
A gép meg nagyon jónak tűnik, bár a formája kicsit fura, konkrétan a gerinc (legalábbi nekem).[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
i5-2537M 1,4/2,3 GHz 2/4 3 MB 350/9000 MHz 17 W
Egy kis elírás...powerp4 --- Mobilon (2O~824~2I~3O) 12-22 óra között vagyok elérhető!! --- Aktuális hirdetéseim: https://tinyurl.com/2m3bmhwc --- Új szabályok a HardverApró-n (érdemes elolvasni!): https://tinyurl.com/yckdt3k3 --- Jelöld be magad a PH! térképen: https://terkeph.hangya.net
-
noisia
aktív tag
- a belépőszintű mobil GPUknak ezennel befellegzett.
Ha esetleg lesz gyengébb (kétmagos) procival + kicsivel erősebb diszkrét-gpu-val ugyanebben az árfekvésben, az lesz a köv notim.
Azt meg hogy dvd v. bd van benne, ki nem s**** le." ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
Drughi
addikt
Ha ez a gép magyarországon 250.000Ft-ba fog kerülni megeszem a kalapom...
Esélytelennek tartom. -
veterán
Nagyot ütött az Intel ezzel a megoldással.Az AMD sajnos fényévekre van most már
duree54
-
Armagedown
őstag
Ez a laptop nagyon
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Szlovi
senior tag
Köszönjük a korrekt tesztet !
Kellemes csalódás számomra ez az Asus gép ... legalább is ami a külcsínyt illeti. Kicsit VAIO-s beütésű,de még is Asus. Szép!
Van-e / volt-e olyan lehetőség, hogy teszt közben fix órajelen (pl.2 GHz en) működjön a gép? Azért kérdezem,mert kíváncsi lennék rá,hogy azonos órajeleken mekkora különbségek vannak a "régi" core i7,az SB és a Phenom II között.
A memória teszteknél mennyire befolyásoló tényező a single 4 giga RAM? Mert a másik két tesztgépben DC-ben voltak a memók -
Móci
addikt
Tetszik a cucc, alig várom már a kétmagos megoldásokat.
Jó áron best buy lesz, ha valóban odavág teljesítményre."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
EczkE
veterán
Meggyőző.
Asszem mindenféleképpen!
-
.mf
veterán
Ó, van még benne más is:
i5-2537M 1,4/2,3 GHz 2/4 3 MB 350/9000 MHz 17 W9GHz? Na, egy kis tuninggal meglesz a Netburstre ígért 10GHz.
Also: over nine thousaaaaaaaaaaaaaaaand! (A DB-os képet pedig képzeljétek mellé)Jók lesznek a 17W-os változatra épített szubnotik.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
nbg
senior tag
Koszi az ujabb korrekt tesztet! A masineria pedig elkepesztoen komoly lett...
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
szaszabee
aktív tag
válasz Badman 4ever #7 üzenetére
Igen ez biztos elirás
-
Badman 4ever
őstag
Akkor nem csak nekem tűnt fel a GF108.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
rizso
addikt
válasz BobChemistry #3 üzenetére
De még akkor is jó 250k-ért, ha csak DVD író van benne - szerintem...Azért elég jó hardverelemekből áll össze, és a videók/képek alapján tényleg korrekt a külső is.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Hakuoro
aktív tag
A múlt heti Nvidia-Intel ügylet után ezen már meg sem lepődöm:
Grafikus alrendszer megnevezése:
Intel
HD Graphics 3000
GPU kódnév GF108
Shader egységek száma 96
Ha jól sejtem elírás[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
"Csak" 250k ez az ASUS?? Én durvább árra számítottam, lévén hogy nem csak erős gép, de a minőséggel sincs probléma...
-
^Clown
addikt
A kétmagos 17W TDP-es verziók tényleg nagyon jók lesznek, remélem majd azt is letesztelitek
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Milyen processzort vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest