- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Fowler
tag
Bazz rudi, onnan tudom, hogy van itt a zsebemben négy darab belőle...
Komolyra fordítva a szót, tudtommal még nincs kint a piacon a 45-ös C2, tehét egyelőre irreleváns, hogy mennyivel enne kevesebbet.
De az eddig közölt TDP értékekből azért le lehet vonni némi következtetést -ami persze nem 100%-, és ezek alapján az Intel által megadott TDP nem tűnik olyan fantasztikusnak (6 mega cache-sel nem csoda), pedig az köztudott hogy ők kicsit "másképpen" számolnak.Bár ezt külön nem írtam, de szintetikus tesztek alatt memóriaolvasási/írási sebességet értettem, amelyet a sávszélesség mégiscsak befolyásol egy picit.
Az akksiidőt kapaszkodj meg de ki tudom következtetni, csak éppen az első hozzászólások valamelyikében említett valaki egy másik géppel kapcsolatban 4-5 órákat. Ezért írtam, hogy bár a csoffadt akkuhoz képest szépen bírta a gép, de szerencsésebb lett volna valami combosabbat belerakni (az Asus-nak mielőtt magadra veszed). Így mindenki megnyugodhatott volna, hogy megfelelő körítéssel ez is tud sok-sok órát üzemelni. Mint ahogy sokminden mást is tudna még, ha az Asus egy kicsit jobban odafigyelve állítja össze a gépet. Ami ebben a formában olyan semmilyen.
A businesshez annyit, hogy hiába védekezik az Asus, a business mást szokott jelenteni; egy kiskft gyakorlatilag még rózsaszínű géppel is tud szállítólevelet, vagy számlát nyomtatni.Szerintem a baj ott lehetett, hogy magadra vetted az általam megemlített dolgokat, ami mégegyszer mondom nem a te hibád, hacsak nem Asus-logós a pizsamád.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Asus F5Z segítségével próbáltuk ki az AMD első egységes és önálló mobil platformját, a Pumát.
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Politika
- BestBuy ruhás topik
- Külpolitika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megújult a PROHARDVER!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ACER Travelmate P258-M I7-6500U , 15,6"
- Panasonic Toughbook CF-19 - Ütésálló - elforgatható érintőképernyős - I5-3320M
- Microsoft Surface PRO 5 I5-7300U - billentyűzettel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest