Új hozzászólás Aktív témák
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol találom a beállításokon belül azt az opciót, ahol ki tudom választani, hogy MTP módban, vagy fénykép átviteli módban csatlakozzon a számítógéphez ha összekötöm kábellel?
A választ előre is köszönöm!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Tegnap én is beléptem a klubba. Elmentem szétnézni a Nyíregyházi Médiába, és nem tudtam ott hagyni egy matt, kék hátlapú kis kütyüt! Igaz, hogy van egy Galaxy Tab 10.1-em már vagy 1,5 éve (még Honeycomb 3.1-es android van rajta, tetű lassú, sok akadással, gondolkodással, tehát egy förtelem, de mivel nem igazán értek a szoftver frissítéshez, ezért az is fog rajta maradni, ugyanis Telenor függő, és azóta sem ajánlott fel frissebb szoftvert), de ez a kis Asus nagyon megfogott, eszméletlen gyors, szép, és jobban is tudom magammal cipelni a kisebb táskámban ha szükséges! Tehát az első benyomás róla nagyon pozitív!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest