Új hozzászólás Aktív témák
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol találom a beállításokon belül azt az opciót, ahol ki tudom választani, hogy MTP módban, vagy fénykép átviteli módban csatlakozzon a számítógéphez ha összekötöm kábellel?
A választ előre is köszönöm!
-
mesa23
aktív tag
Üdv!
Tegnap én is beléptem a klubba. Elmentem szétnézni a Nyíregyházi Médiába, és nem tudtam ott hagyni egy matt, kék hátlapú kis kütyüt! Igaz, hogy van egy Galaxy Tab 10.1-em már vagy 1,5 éve (még Honeycomb 3.1-es android van rajta, tetű lassú, sok akadással, gondolkodással, tehát egy förtelem, de mivel nem igazán értek a szoftver frissítéshez, ezért az is fog rajta maradni, ugyanis Telenor függő, és azóta sem ajánlott fel frissebb szoftvert), de ez a kis Asus nagyon megfogott, eszméletlen gyors, szép, és jobban is tudom magammal cipelni a kisebb táskámban ha szükséges! Tehát az első benyomás róla nagyon pozitív!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő