Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Megmondom őszintén egyenlőre nem tervezek tokot venni, persze majd a jövő eldönti, hogy ez mennyire nagy hiba.
Igazából azért is lett kék és nem mondjuk zöld, mert úgy tudom csak ez a szín nem zongoralakk hatású műanyag, ami ugye még kényesebb lenne.
Igazából akinek majd ajándékba adom, az átlagosnál jóval óvatosabban bánik az ilyen sérülékeny műszaki ketyerékkel, továbbá elméletileg kizárólag itthon lesz használva, szóval bízom benne, hogy nem lesz indokolt egy tok beszerzése. Ha a nappaliban a földre lepottyanna a kanapéról, vagy az ágyban felejtődne és ráülünk, esetleg elalszunk és lecsúszik a takaróról / ágyról a földre, akkor szerintem aligha számítana, hogy tokban volt-e vagy sem, a gravitáció nem lesz kevesebb
Persze ezzel az egésszel most biztos sokan nem értenek egyet, de majd meglátjuk, meg persze mindenki a saját hibáiból tanul a leginkább. 
Szerk.: praktikusság miatt egy állványnak használható tok jó buli lehet, de egyenlőre azt sem tudom, hogy mennyit használnánk film nézésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Igazából azért is lett kék és nem mondjuk zöld, mert úgy tudom csak ez a szín nem zongoralakk hatású műanyag, ami ugye még kényesebb lenne.
Persze ezzel az egésszel most biztos sokan nem értenek egyet, de majd meglátjuk, meg persze mindenki a saját hibáiból tanul a leginkább.