Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsotke
aktív tag
válasz
atiiika #3997 üzenetére
ASUS Persona Cover for Memo Pad HD7........nekem ez van. A Mediamarktból rendeltem, 6000 szállítással. Kivágások a helyükön vannak, elég masszív szilikonszerű anyag. Jo nehéz is lett tőle , minimum megkétszerezte a sulyát. Annyira megvédi szerintem, mint a bőrtokok, amiket 3000-nél olcsóbban nem találtam, amihez ugye hozzáadódik a postaköltség... ez meg legalább a hozzávaló, bár kicsit bő szerintem, persze nem annyira hogy gondot okozzon.
-
SztiviVander
addikt
válasz
atiiika #3997 üzenetére
Idehaza én nem láttam a gyári asus tokon kívül normálisan méretezettet. Viszont itt ajánlották EZT és EZT, ezeket meg is vettem. Ez első egy kicsit keményebb anyag, a tab pedig műanyag fülekbe pattan be. Ennek ki van vágva rendesen még a hangerő gombok környéke is. A második puhább anyagból van, kellemesebb a fogása, ami begofja a tabot az is olyan puha anyagból van mint a többi rész. Ennél a hangerő és bekapcs gombokat kicsit macerásabb megnyomni. Mindkettővel megy a transcover funkció. Én most a másodikat használom, az első tartaléknak el van rakva. Kb. 2 hét alatt megjött mindkettő, ha nem sürgős akkor én nem vennék ilyet itthon 3-4x -es áron még akkor se ha lehetne kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest