Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegasus
senior tag
úgy tudom, hogy az összes asus készülék (kivéve persze a nexust ugye) szoftveresen tudja kezelni az otg-t, csak rádugod a pendrive-ot és a fájlkezelőjében már látja is, mindeféle root és stickmount nélkül. tehát gondolom a 3g-s stick se gond.
"Mellesleg szerintem teljesen felesleges egy tab mellé drága telefont venni, vagy egy drága telefon mellé tabot, mert kvázi ugyan arra használja az ember és az egyik csak parlagon fog heverni."
totálisan egyetértek, mert nekem volt is one x + nexus 7 kombó, de nagyon idegesített, hogy van egy 100+-os telefonod telefonálni meg smsezni... mert a tablet mellett nagyon nem nyúlsz hozzá az biztos.
"Ezért találom nagyon jó konstrukciónak az ASUS Padfonet, csak az meg kib*szott drága."
ezzel is egyet értek, ezért is szereztem be egyet
, csak már nem is annyira drága. főleg szolgáltatóknál 170 kártyásan(persze független, mert asus nem engedi függősítést) a 64 gb-os... ami azért másfél készülékért igen kellemes (persze csak ha felső kategóriában gondolkodunk)
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képregény topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Napelem
- Hyundai, Kia topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest