- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
- ZIDOO médialejátszók
- DUNE médialejátszók topicja
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaza3
újonc
válasz
Tejes Pite #1002 üzenetére
Heló! Tudna valaki segíteni? Már két hónapja megvan az asus memopad hd7 tabletem, semmi gond nem volt vele, de a napokban folyamatosan megjelenik "Az eszköz memóriája megtelt. Törölje a fölösleges fájlokat, stb. Töröltem alkalmazásokat, fájlokat, felszabadítottam kb 120 MB helyet a belső sd kártyán. Pár óra múlva újra 0 MB szabad helyet mutatott. Telepítettem memory cleanert, az sem használt. Mi a teendő?
-
molnigee
aktív tag
válasz
Tejes Pite #1002 üzenetére
Sziasztok, én is tulaj lettem pár hete, eddig semmilyen gondom nincs vele.
Amiért írok, hogy próbálta e már valakilaki BT-s billentyűzettel? Illetve tudtok e ajánlani ilyen magyar kiosztású Bill -t?
Kerestem hozzá tokot, de nem igazán találok olyat ami tetszik, főleg hogy jó lenne olyan amiben van Bill is
Tudtok mutatni pár jóféle, flippes tőköt ami bebevállt?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest